Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da bozuk yollar onarılmayı bekliyor

Akdurak Mahallesi’nde bulunan çoğu cadde ve sokakların üst yapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tamamlandı. Tamamlanmayan Kışla Caddesi ve Fethi Aşkın Caddesi ise hala onarılmayı bekliyor.

17 Ocak 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.263 kez okunmuştur

Kandıra’da bozuk yollar onarılmayı bekliyor
Kandıra’da bozuk yollar onarılmayı bekliyor
Kandıra Akdurak Mahallesi’nde bulunan cadde ve sokakların yaklaşık iki yıl önce alt yapı çalışmaları tamamlanmıştı. Üst yapı çalışmaları ise iki yıl boyunca yapılmamış, vatandaş kışın çamurdan, yazın tozdan illallah etmişti. Geçtiğimiz aylarda yayınladığımız haberimizin ardından Akdurak Mahallesi’nde bulunan çoğu cadde ve sokakların üst yapı çalışmaları tamamlanarak asfaltla kaplandı. Yarım bırakılan Kışla Caddesi ve Fethi Aşkın Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar ise hala mağdur.
SEÇİM ÖNCESİ TAMAMLANMALI Yağan yağmurların ardından çamur deryasına dönüşen bu yollarda yaklaşık iki yıldır yaşam mücadelesi veren mahalle sakinleri artık isyan ediyor. Çamur içerisinde yürümenin zor olduğunu belirten mahalle sakinleri, araçların da bu bozuk yollarda güçlükle ilerlediğini ifade ediyor. Mahalle sakinlerinin tek temennisi ise seçim öncesi yolların tamamlanması ve mağduriyetlerinin giderilmesi. Halk yetkililerden bozuk yolların bir an önce onarılmasını istiyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑