Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra'da başkan adayları oylarını kullandı

2014 yerel seçimleri için Kandıra’da 35 bin 455 seçmen oyunu kullanmaya başladı. Belediye başkan adayları da sabahın erken saatlerinde oyunu kullanarak heyecanla beklemeye başladı.

31 Mart 2014 Saat: 12:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.830 kez okunmuştur

Kandıra'da başkan adayları oylarını kullandı
Kandıra'da başkan adayları oylarını kullandı

Kandıra’da 35 bin 455 seçmen belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve muhtarlık seçimi için sandık başına gitti. Sabah erken saatlerde partilerin sandık müşahitleri okullardaki sorumlu oldukları sandıklarda görev aldı. Seçim güvenliği Kandıra merkezde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile sağlanırken, köylerde ise İlçe Jandarma ekipleri tarafından sağlandı.
ÇOCUKLARINDAN DESTEK ALDI Belediye başkan adayları sabahın erken saatlerinde oyunu kullanarak heyecanla seçim sonuçlarını beklemeye başladı. Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken ailesi ile birlikte Kandıra Anadolu Lisesi 1128 nolu sandıkta oyunu kullanmak için hazır bulundu. Çocuklarına sarılarak heyecanını yatıştıran ve destek alan Köken, yerel seçimlerin Kandıra için hayırlı olmasını temenni ederek oyunu kullandı.
BAŞARILAR DİLEDİ CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca ise Zafer Ortaokulu 1032 nolu sandıkta ailesi ile birlikte oy kullanmak için yerini aldı. Okulda oy kullanan halkla selamlaşan Sarıca, heyecanlı bir şekilde sırasını bekledi. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Arıca, yerel seçimlerin hayırlı olmasını dileyerek tüm adaylara başarılar diledi.
MEMLEKETİNDE KULLANDI MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ise oyunu memleketi olan Çalköy’de kullandı. Annesi, eşi ve çocukları ile birlikte Çalköy Okulu 1059 nolu sandıkta oy kullanan Şakacı, hemşerileri ile tek tek selamlaştı. Sırası geldiğinde oy kullanan Şakacı, milletin vicdanına güvendiğini belirterek seçimlerin Kandıra için hayırlı olmasını temenni etti.
KANDIRA İÇİN HAYIRLISI OLSUN SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan ise oyunu memleketi olan Pınardüzü Köyü’nde kullandı. Ailesi ile birlikte köy muhtarlığında oy kullanan Arslan, “Uzun ve yorucu bir seçim sürecinin hayırlısı ile sonuna geldik. Kandıra için hayırlısı kimse o kazansın” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑