Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra'da Atamız hüzünle anıldı

Kandıralılar ATATÜRK'e olan bağımlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Gün boyu süren 10 Kasım Atatürk'ü anma törenleri ise hayli hüzünlü geçti.

11 Mayıs 2009 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.891 kez okunmuştur

Kandıra'da Atamız hüzünle anıldı
Kandıra'da Atamız hüzünle anıldı

Kandıra’da Atamız hüzünle anıldı

 

Kandıralılar ATATÜRK’e olan bağımlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Gün boyu süren 10 Kasım Atatürk’ü anma törenleri ise hayli hüzünlü geçti.

 

Kandıra’da ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 70. yıldönümünü sebebiyle hazırlanan törenler Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Büstüne çelenk koyulması, İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşu ile başladı. Törenlerde Kaymakam Hamza Erkal, Topçu Kur. Albay Özden Çelik, Belediye Başkanı Mustafa Öğren,Cumhuriyet Başsavcısı Şehmus Ernas, idari birim amirleri, askeri temsilciler, siyasi parti temsilcileri, resmi kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgüt  temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar hazır bulundu.

 

Daha sonra Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma törenine geçildi. Tören; Saygı duruşu ve  İstiklal Marşının okunmasının ardından sırasıyla Tarih Öğretmeni Esma Poyraz’ın günün anlam ve önemini belirtir konuşması, Barış Erdoğan adlı öğrencinin Atatürk İlkelerini okuması, öğrenciler tarafından Atatürk ile ilgili oratoryo, öğrenciler Gamze Okyar ve Gökhan Çolak’ın “Basında Atatürk” konulu sunumları, Cenk Kuş, Ceyda Gözüok, Oğuzcan Yücel adlı öğrencilerin “ Atatürk’ten Bir Anı” isimli piyesleri, Piyade Yüzbaşı Hakan Güven tarafından “ Atatürk’ün Asker Kişiliği” konulu konuşması ve slayt gösterisi, öğrenciler Songül Demirel ve Murat Ersoy’un Atatürk’ün sevdiği türküleri seslendirmesi, öğrenci Filiz Doğan’ın şiirli slayt gösterisi, öğrenciler Feyyaz Arı ve Büşra Bekar’ın “ Atatürk’ün İlginç Özellikleri” isimli konuşmaları ile devam eden program 10.Yıl Marşının söylenmesi ile sona erdi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑