Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra’da anlamlı program

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Kandıra’da düzenlenen program büyük ilgi gördü. Program kapsamında kan bağışı yapılması takdir topladı

4 Ekim 2012 Saat: 17:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.251 kez okunmuştur

Kandıra’da anlamlı program
Kandıra’da anlamlı program

Kandıra Şefik Cami alt katında ki Toplantı salonunda düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası programına ve Kan bağışına Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, 275 müftülük personeli ve halk katıldı.Yüze yakını din görevlileri olmak üzere150’yi aşkın kişi kan bağışı için müracaat etti. Kızılay İzmit Kan Merkezi personeli Gülden Ünal öncülüğünde 1 doktor, 3 hemşire, 1 destek personeli sabah 10:00’dan akşam 17:00’ye kadar 150 üniteden fazla kan topladı.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile düzenlenen programda İmam Mustafa Öztürk tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Programda konuşma yapan Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan: “ Tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri haftasını kutluyorum. Diyanet İşleri Başkanlığı kentlerden köylere kadar her yerde birlik ve beraberlik içinde çalışıyor” dedi.
Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin müftülük çalışmalarını aktararak teşekkür konuşmasında: “ Burada tüm personelimizle birlikte olmanın güzelliği oluştu. Camiler ve Din Görevlileri Haftası tüm din görevlilerimize kutlu olsun. Kandıra Kaymakamımız Oktay Erdoğan’a katılımlarından dolayı teşekkür ederim” diyerek Kandıra İlçe Müftüsü Bilgin Kaymakam Erdoğan’a çiçek takdim etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑