Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra’da ağaç katliamı

Kandıra Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi’ni genişletmek için cadde üzerindeki tüm ağaçları kesiyor. Konuyla ilgili gazetemizi arayan vatandaşlar kıyıma büyük tepki gösterdi

28 Eylül 2012 Saat: 23:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.412 kez okunmuştur

Kandıra’da ağaç katliamı
Kandıra’da ağaç katliamı

Kandıra Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ağaçlar, Kandıra Belediyesi tarafından kesiliyor. Kandıra’yı güzelleştiren ağaçların tek tek yok edilmesi ilçe halkından büyük tepki aldı. Gazetemizin Kandıra temsilciliğini arayan çok sayıda vatandaş, yapılan kıyıma tepki gösterdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’nın kaldırımları ağaçlandırılırken Kandıra Belediyesi tarafından mevcut ağaçlar kesiliyor. Gerekçe olarak ise caddenin genişletilmek istenmesi gösteriliyor.
YOLU GENİŞLETMEK İÇİN 250 metre boyundaki cadde 20 metre genişletilecek. Belediye, bunun için ağaçları kestiğini belirtiyor. Kaldırım üzerinde bulunan ağaçlar oysaki yol genişletme çalışmalarına hiçbir engel teşkil etmiyor. Önceki yıl da İzmit Caddesi üzerindeki tüm çınar ağaçları, sadece gövdesi kalacak şeklinde budanmış, bu durum çevre esnafının ve vatandaşların tepkisini çekmişti.
VATANDAŞLAR TEPKİLİ Kandıra Cumhuriyet Caddesi’ndeki kesilen ağaçları gören onlarca okuyucumuz bizleri arayarak tepkilerini şu şekilde dile getirdi: “Kandıra Belediyesi resmen ağaç katliamı yapıyor. Kaldırım üzerindeki ağaçları keserek belediye ne yapmak istiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kaldırımlara ağaç dikiyor. Kandıra Belediyesi de asırlık çınar ağaçlarını kesiyor.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑