Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra'da aday çıkarmayacağız

İşçi Partisi İlçe Başkanı Erol Balaban, CHP, DSP, SHP ve yeni milli güçlerle işbirliği yapacaklarını, bu nedenle Kandıra'da parti adayı çıkarmayacaklarını açıkladı.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.638 kez okunmuştur

Kandıra'da aday çıkarmayacağız
Kandıra'da aday çıkarmayacağız

İşçi Partisi İlçe Başkanı Erol Balaban, CHP, DSP, SHP ve yeni milli güçlerle işbirliği yapacaklarını, bu nedenle Kandıra’da parti adayı çıkarmayacaklarını açıkladı.

 

Yerel seçimlerin en heyecanlı geçeceği ilçelerin başında kuşkusuz Kandıra geliyor. AKP ve CHP çekişmesi burada da yaşanacak gibi. Çünkü AKP’nin politikalarını beğenmeyen bu kesim, ortak aday çıkarmak istiyor. Bunu da son günlerde artan ziyaretçi trafiğinden anlamak mümkün. İşçi Partisi İlçe Başkanı Erol Balaban, AKP’ye karşı diğer ulusal güçlerle işbirliğine gideceklerini ve Kandıra’da aday çıkartmayacaklarını söylüyor 1965 yılı Kandıra doğumlu, evli ve 2 çocuk babası. Kandıra’da esnaflık yapan Balaban, yerel seçimlere ilişkin görüşlerini Kocaeli Demokrat Gazetesi ile paylaştı İşçi Partisi Kandıra İlçe Yönetimi olarak önümüzdeki seçimlerde Kandıra’da aday çıkartmıyoruz. Genelde ve Yerelde Ülkeyi AKP iktidarından, yani Ekonomisi ile yasalarıyla dışa bağımlılıktan ve ABD / AB bağımlılığından kurtaracak reçete İşçi Partisinde mevcuttur. Bir milli hükümet programı, İşçi Partisi bunu hazırlamıştır. CHP, DSP, SHP ve İşçi Partisi ile yeni bütün milli güçlerin bir arada olduğu bir yönetim şekli, Ülkesinin ve Milletinin Birliğini, bütünlüğünü savunan güçlerin bir araya gelme zamanı geldi de geçiyor bile. Yerel seçimlerde ve genel seçimlerdeki düşüncelerimiz bunlardır.

 

Şuan ki Hükümetten memnun musunuz?

Bende Partimde şuan ki hükümetten memnun değiliz. Milletin durumu ortada, Ülkenin durumu ortada. Üretici perişan durumda, gübre fiyatları 70–80 ytl olmuş. Mazot olmuş fiyatları sürekli yükseliyor. ilaç fiyatları zaten pahalı Ülke ekonomisi çökmüş halde. Bu ülkeyi yöneten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan” Hamdolsun işler iyiye gidiyor” diyor. Elektrik paralarını ödeyemediği için Okulların elektriği kesiliyor. Gün geçmiyor şehit cenazeleri geliyor, terör tırmanarak artıyor ama Cumhurbaşkanı ve Başbakan halen Barzani ve Talabani ile görüşmeler yapılmaya devam ediyorlar. Terör bize Rusya’dan mı geliyor, Irak’tan Barzani ve Talabani’nin, ABD destekli kukla devletinden gelmiyor mu Milli Hükümet programında terör kesinlikle bitecek. İşsizlik ortadan kalkacak, dışa bağımlılık diye bir sorun kalmayacak. Üreten Türkiye’yi tekrar yaratacağız. Ucuz mazot, ucuz gübre, parasız eğitim ve parasız sağlık hizmetlerini sağlayacağız.

 

Genel Başkanımızın ve milli güçlerin yargılandığı Ergenekon Davası hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Ergenekon “ tertibi 5 Kasım 2007’de Bush-Tayyib görüşmesinde kararlaştırılmıştır. Bu dava işçi partisi ve Türk silahlı kuvvetleri ile yurt sever aydınlarımızı yıpratma ve yıldırma politikası’dır. İşçi Partisi 40 yıldır ABD ve NATO’ya karşı mücadele vermektedir. Bundan dolayıdır ki Fetullahçı medyanın ve amerikanın hedefi haline gelmiş tertip 12 Mart ve 12 Eylül operasyonlarının devamıdır. Büyük Ortadoğu projesine cepheden karşı olan partimiz ve milli kuvvetler Kemalist düşünürler hedef tahtasına konulmuştur. AKP Deniz feneri davasının üzerini örtemeyecektir. Türkiye öyle bir noktaya gelmiştir ki AKP yönetimine karşı çıkanlar çiftçilerimiz, esnafımız, zanatkarlarımız azarlanıyor ve toplantı salonlarından dışarı atılıyor. Susturamadıkları İşçi partisi gibi, vatanımızı savunan emekli generallerimiz ve yazarlarımız Ergenekon diye bir tertip operasyonu düzenlenip cezaevlerine hapsedilmiştir. Bizimle birlikte Türkiye yeniden başı dik tam bağımsız, egemen bir ülke olacaktır. Biliyoruz ve görüyoruz kimse kuşku duymasın. Yemin etmişiz o güzel günleri bu büyük milletimize yaşatacağız. Tertip bozulacak, Amerika kaybedecek, Türkiye kazanacak.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑