Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra'da 43 kişi Umre'ye uğurlandı

Kandıra Müftülüğü öncülüğünde 43 kişi grup başkanı Davut Köken eşliğinde, Çarşı camii önünde düzenlenen büyük törenle Umre'ye uğurlandılar.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.297 kez okunmuştur

Kandıra'da 43 kişi Umre'ye uğurlandı
Kandıra'da 43 kişi Umre'ye uğurlandı

Kandıra Müftülüğü öncülüğünde 43 kişi grup başkanı Davut Köken eşliğinde, Çarşı camii önünde düzenlenen büyük törenle Umre’ye uğurlandılar.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Müftülüğüne 43 kişinin müracaatı üzerine, müftülüğün organizasyonu ile grup hocası Davut Köken eşliğinde Çarşı Camii önünde kutsal topraklara törenle uğurlama yapıldı Kandıra Çarşı Camii önünde Umre’ye gidecek 43 kişi için düzenlenen törene Çiçeği burnunda Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra Merkez İmamları, Kandıra İlçe Müftüsü Dr. İhsan Kara, CHP İl Genel Meclis üyesi Recep Şenol, AKP İl Genel Meclis üyeleri Haluk Şen ve İsmail Akalın’ın yanı sıra tüm siyasi parti İlçe Başkaları katılırken Kandıra Halkının büyük katılımı ile 43 kişi Çarşı Camii önünden Umre’ye uğurlandı. Kandıra Belediye Meclis üyesi ve İSU Kandıra Koordinatörü Erkan İşler’de yakınlarını Umre’ye uğurlamak için Çarşı Cami önünde hazır bulundu. Erkan İşler’in halası Pembe Yıldırım, Amcası İlyas İşler ve eşi Bedriye İşler’de Umre’ye gitmek üzere uğurlandılar Davut Köken eşliğinde Umre’ye giden 43 kişi, 27 günlük Umre ziyareti sırasında 18 gün Mekke ve 8 gün Medine de görevlerini yerine getirdikten sonra 27 Nisan’da geri dönecekleri belirtildi. Kandıra Çarşı Camii önünde düzenlenen törende 43 kişi Kandıra Merkez İmamlarının Kur’an-ı Kerim ve İlahi dinletisinin ardından Kandıra Müftüsü İhsan Kara’nın yaptığı dua eşliğinde 43 kişi Umre’ye uğurlandı.  Kandıra Müftüsü İhsan Kara bir konuşma yaparak Umre’ye gidecek 43 kişi ile tek tek vedalaştı.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑