Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 92. yılı Kandıra'da Coşkuyla Kutlandı.

23 Nisan 2012 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.082 kez okunmuştur

Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Kandıra'da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Kutlamaları Hükümet Konağının bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Kaymakam Mehmet Sarıcan İlçe Stadı’na geçildi. Kandıra İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Enver Akbey, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra İlçe Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı velili Şakir Rahat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, yanı sıra siyasi parti temsilcileri, tüm kurum ve idarecileri, Belediye ve il genel Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda halkın katıldığı İlçe Stadı doldu taştı.
İstiklal marşının ardından Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Belediye Başkanı Cengiz Kan Kandıra Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal öğrencilerin ve halkın bayramını tek tek kutladılar. Ardından öğrencilerinin ayrı ayrı hazırlamış oldukları gösterileri sunuldu. Bayram programı protokolün öğrencileri ve halkı selamlayıp bayramlarını kutladılar. Bayram kutlamaları öğrencilerin hazırlamış olduğu folklor, dans gösterileri, şiirler ve konuşmalar ile devam etti.
Programda ilçe genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Birincilerin ödüllerini Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal tarafından verilirken, diğer öğrencilere hediyelerini Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Taner Uysal ve Belediye Başkanı Cengiz Kan verdi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑