Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Çiftçiler Şenliği’nde düve yarışı iptal

Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği ikinci Başkanı Ahmet Balık ve yönetim kurulu üyeleri Gazete Kocaeli Kandıra temsilciliğini ziyaret etti.

24 Mayıs 2012 Saat: 20:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.279 kez okunmuştur

Kandıra Çiftçiler Şenliği’nde düve yarışı iptal
Kandıra Çiftçiler Şenliği’nde düve yarışı iptal
Dünya Çiftiler Günü kapsamında Kandıra Çiftçi Şenliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Kandıra Ziraat Odası, Kandıra ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve CK Ajans’ın birlikteliğinde gerçekleştireceği şenlik 27 Mayıs Pazar Günü Kandıra Kocakaymaz Köyü Göletin’de gerçekleşecek.
DÜVE YARIŞI İPTAL Kocaeli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği birliği ikinci Başkanı Ahmet Balık, Muhasip Hayri Çelik, yönetim kurulu Üyesi Mehmet Öz çiftçiler günü şenliğine bizleri davet ederken önemli bir açıklamada da bulundular. 40 dönüm arazi üzerinde düzenlenecek organizasyona sürpriz sanatçılar da sahne alacak. Ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Çocuklar için şişme oyun alanları kurulacak. Tarım ve Ziraat Firmaları stand açarak ürünlerini sergileyecek. Tam bir karnaval havasında geçecek olan şenliğe katılım için Kandıra’nın 91 Muhtarlığından otobüs kaldırılacak. Yoğun bir katılım gerçekleşmesi bekleniyor. Bizlerde Damızlık Birliği olarak burada düve yarışı yapmayı planlamıştık. Kocaeli ve İlçelerinde şap hastalığı görüldüğünden şenliğe yarış için katılan hayvanların hastalık taşıyabileceği göz önüne alınarak düve yarışını yönetim olarak iptal ettik dediler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑