Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra CHP’de 8 istifa

Belediye meclis üyesi aday listesi CHP’de istifalara neden oldu. 6 belediye meclis üyesi görevlerinden istifa ederken, 2 yönetim kurulu üyesi de görevinden istifa etti.

18 Şubat 2014 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.423 kez okunmuştur

Kandıra CHP’de 8 istifa
Kandıra CHP’de 8 istifa
CHP’de beklenen istifalar tek tek gelmeye başladı. Akşam saatlerinde CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz’a belediye meclis üyesi adaylarından Gökhan Çakır, Volkan Bulgurcu, Gülten Akın, Ersin Çelebi, Günay Açıkgöz ve Mustafa Turgun istifalarını sundu. Belediye meclis üyesi adaylığından istifa eden 6 ismin yanı sıra CHP yönetim kurulu üyelerinden Ufuk Gürcan ve Mehmet Erel de görevlerinden istifa etti. İstifaların devam edeceği edindiğimiz bilgiler arasında yer alıyor.
CHP belediye meclis üyesi adayı Volkan Bulgurcu, kendisinin şerefiyle oynandığını belirtirken,"Yaşanan süreçte partiye dışardan gelen birisi olarak beni ilk 5’e yazmayacaksanız, o listede adım olmasın, yazmayın dedim. Kesinlikle ilk beş içinde olacağım sözü tarafıma verildi. Fakat listede konuştuğumuz sıralamanın altına yazmışlar. Benim şerefimle oynadılar,bizde söz namustur sözünde durmayan insanlarla yarından sonra farklı sorunlar yasayacağımı düşünerek istifa dilekçemi yüksek seçim kuruluna verdim "dedi. Yaşanan süreçte İlçe başkanı Muzaffer Yağız’ın oyununa geldiklerini belirten ve kendilerine oyun oynandığını iddia eden Bulgurcu;" 17’si akşamı liste geldiğinde Yağız bende çekiliyorum, istifa edeceğim dedi. Kendisinin de çekileceğini ifade etti. Hep birlikte çekilecektik, fakat kararından vazgeçti. Sarhoştum aydım ben bu işten caydım der gibi bizi yarı yolda bıraktı."dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑