Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Büyükşehir'le Değişiyor

Kandıra'da başlatılan altyapı yatırımlarının büyük bölümünün Yol Yapım Bakım ve Onarım ilçenin pek çok caddesinde üstyapı projelerine başlandı.

11 Mayıs 2009 Saat: 19:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.478 kez okunmuştur

Kandıra Büyükşehir'le Değişiyor
Kandıra Büyükşehir'le Değişiyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da başlatılan altyapı yatırımlarının büyük bölümünün tamamlanmasının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım ve Onarım Şube Müdürlüğü bünyesinde ilçenin pek çok caddesinde üstyapı projelerine başlandı.

 

İSTİKLAL CADDESİ İLK OLDU
İlk olarak, Elektrik ve Telekom dahil tüm nakil hatlarının yer altına alındığı İstiklal Caddesi’nde başlatılan üstyapı düzenleme çalışması çerçevesinde 162 metre uzunluğa ve 6 metre yol genişliğine sahip caddede kırım çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.

 

KALDIRIMLAR DA YENİLENECEK
Cumhuriyet Caddesi ile Namazgah Caddesi arasında kalan İstiklal Caddesi’nin her iki tarafına ikişer metrelik yaya geçidi yapımını da kapsayan proje çerçevesinde caddeye 300 ton asfalt serimi ile 330 metre bordür ve 750 metrekare renkli parke döşenmesi öngörülüyor.

 

11 CADDE VE SOKAK ELDEN GEÇECEK
İstiklal Caddesi’ndeki çalışmaların bu ay içerisinde tamamlanmasının ardından halen İZGAZ’ın altyapı çalışmalarının sürdüğü cadde ve sokaklar arasında yer alan Namazgah, İsmail Efendi, Çarşı, 23 Nisan, Türk Ocağı, Güvenler, Orhan Gazi, Helvacı, Faik Efendi ve Konak’ta da zaman kaybedilmeden üstyapı çalışmalarına başlanacak.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑