Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra Büyük Mitinge hazırlanıyor

Kandıra'da yarın 5 büyük miting birden yapılacak. Kandıra Çarşı Camii Karşısı İnönü Meydanı 5 parti tarafından yarınki mitinge hazırlanıyor.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.752 kez okunmuştur

Kandıra Büyük Mitinge hazırlanıyor
Kandıra Büyük Mitinge hazırlanıyor

Kandıra’da yarın 5 büyük miting birden yapılacak. Kandıra Çarşı Camii Karşısı İnönü Meydanı 5 parti tarafından yarınki mitinge hazırlanıyor.

 

ÜNAL CANKURT

AKP, CHP, DP, MHP ve DSP yarın Kandıra Çarşı Camii Karşısı İnönü Meydanında yapılacak olan son miting için çalışmalarını tamamlıyorlar. Yarın seçimden önce yapılacak olan miting için alan 5 partinin bayrakları ile süslendi. Kandıra halkının merakla beklediği büyük miting bu gün saat 10.00 da start verecek, saat 16.00 da sona erecek.

 Her aday projelerini anlatacak

Kandıra’da 6 Parti’de Belediye Başkan adayı çıkarttı. Kandıra halkının büyük merakla beklediği miting yarın sabah saat 10.00 başlayacak akşamüstü saat 16.00 da sona erecek. Yarın yapılacak olan büyük mitinge Saadet Partisi Genel Başkanları Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un Adapazar’ına gelmesi üzerine Kandıra’da yapılan mitinge katılamayacaklarını açıkladı. Büyük miting açılışını 10.00–11.00 saatleri arasında MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Yaşa, 11.00–12.00 saatleri arasında CHP Belediye Başkan adayı Mustafa Öğren, 13.00–14.00 saatleri arasında DP Belediye Başkan adayı Olcay Çelik, 14.00–15.00 saatleri arası DSP Belediye Başkan adayı Abdulkadir Cesur, 15.00–16.00 saatlerinde ise AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Kan çıkarak kapanışı yapacak.  

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑