Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Kandıra Beykonakları satışa sunuldu

Kandıra Akdurak Mahallesi Konak Tepe Sokak üzerine inşa edilen 119 daire, dün Normyapı tarafından düzenlenen kahvaltı ile Kandıra muhtarlarına tanıtıldı. Yetkililer, konakların satışa sunulduğu bildirdi

16 Kasım 2012 Saat: 19:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.783 kez okunmuştur

Kandıra Beykonakları satışa sunuldu
Kandıra Beykonakları satışa sunuldu

Kandıra Akdurak Mahallesi Konak Tepe Sokak’ta Normyapı tarafından inşa edilen 110 dairenin bir kısmı tamamlandı. Önceki yıl temeli atılan konakların 7 blokundan üçünün bitmesiyle Normyapı yetkilileri de dairelerin tanıtımına başladı. Yetkililer, dün Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve çok sayıda muhtarı kahvaltıda ağırlayarak tamamlanan bloklar hakkında bilgi verdi. Blokları gezen muhtarlar, dairelere adeta hayran kaldı.
9 BİN METREKARE Normyapı’nın sahipleri Batuhan Yazgıç ve Mehmet Yeşilyurt’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltının ardından konakları gezen muhtarlara satış müdürü Dilek Kaya tarafından şu bilgiler aktarıldı: “Projemiz 9 bin metrekare alan üzerinde, 7 blok ve toplam 119 daireden oluşmaktadır. Tüm daire planları günümüz modern mimarisine ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre dizayn edilmiştir. Bloklarımız; 92 ve 100 metrekarelik 2+1 daireler, 118 metrekarelik 3+1 daireler, 120 metrekarelik 2+1 bahçeli dubleks daireler ve 150 metrekarelik 4+1 bahçeli dubleks dairelerden oluşmaktadır.
DENİZE 8 KİLOMETRE Arsanın yüzde 30’unu bina, yüzde 70’ni ise site içi yaya ve araç yolları ile yeşil alan kaplamaktadır. Arsamız; Kandıra’nın yeni yerleşim bölgesi olarak planlanmış olup, üniversite kampüsü, Kaymakamlık lojmanı ve öğrenci yurtları arasında yer almaktadır. Projemize 150 metre mesafede, yerleşik bir villa sistemi mevcuttur. Arsamız; yapımı planlanan Batı Karadeniz Otoyolu Kandıra bağlantılı noktasına 700 metre ve denize (Kerpe) 8 kilometre mesafededir.
90 İLE 175 BİN LİRA ARASINDA Konum olarak tepe üzerinde bulunan arsamız, çok az eğimli ve taşıma gücü yüksek bir zemine sahiptir. Dairelerimizde; doğalgaz, asansör, çift cam PVC doğrama, Amerikan kapı, çelik kapı, laminant parke, sınıf seramik, vitrifiye, MDF mutfak dolapları, her daireye özel depo alanı, su deposu, ortak mekanlar ve jeneratör mevcuttur. Daire fiyatları ise 90 bin lira ile 175 bin lira arasında satışa sunulmaktadır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑