Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Belediyesinde işçi İkramiyeleri dağıtıldı

Kandıra belediye başkanı personelini güldürdü. Önceki dönemlerde maaşlarını bile doğru dürüst alamayan belediye personeli "Öğren geldi; bu çilemiz bitti" diyere...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.567 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesinde işçi İkramiyeleri dağıtıldı
Kandıra Belediyesinde işçi İkramiyeleri dağıtıldı

Kandıra belediye başkanı personelini güldürdü. Önceki dönemlerde maaşlarını bile doğru dürüst alamayan belediye personeli “Öğren geldi; bu çilemiz bitti” diyerek başkana teşekkür etiler.

 

Göreve geldiği günden itibaren işçilerin maaşlarında ve sözleşmeden doğan hakların da hiçbir zaman problem yaşatmayan Kandıra belediye başkanı Mustafa ÖĞREN son olarak 30 Ocak tarihinde açıklanan (ilave tediye) devlet ikramiyesini de ödedi. Kandıra Belediyesinde çalışan işçi personeli maaşlar ve işçi hakları konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşamamış ve işçiler geçtiğimiz dönemlerde bulunan tüm alacaklarını da Başkan Mustafa Öğren yönetiminde almıştı Kandıra Belediyesi Çalışanları adına Belediye iş sendikası Şube Başkan yardımcısı Mehmet K.ŞEN ve Belediye iş sendikası İşyeri Baş temsilcisi Hüseyin BAŞTAN “göreve geldiği günden itibaren işçilere her zaman demokratik tavır sergileyen maaş ve Toplu iş sözleşmesinden doğan sosyal yardımları zamanında ödeyerek işçimizi hiçbir zaman zor durumda bırakmamış ve işçinin ve çalışanının yanında olan Başkan Öğren’e teşekkür ediyoruz” dediler.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑