Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Belediyesi'nde imzalar atıldı

Kandıra Belediyesi'nde Hizmet-İş ve Yerel-Sen üyesi 239 işçi için imzalar atıldı. Kandıra Belediyesinde kadrolu işçiler en düşük net 16.740 lira maaş alacak

23 Mart 2023 Saat: 09:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.233 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesinde imzalar atıldı
Kandıra Belediyesi'nde imzalar atıldı

Kandıra Belediyesi Personel AŞ. işçileri için Hizmet-İş ve kadrolu işçileri için Yerel-Sen ile sürdürülen toplu iş görüşmeleri anlaşmaysa sonuçlandı. Kandıra Belediyesi Personel AŞ. çalışanı 215 işçi ve Kadrolu çalışan 24 işçi olmak üzere toplamda 239 işçiyi kapsayan anlaşma için toplu iş sözleşmeleri imza töreni düzenlendi.

KURBAN BAYRAMI PARASI DA VAR
Yapılan toplu iş sözleşmelerine göre Hizmet-İş ile imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Kandıra Belediyesi Personel AŞ' de çalışan işçilerde en düşük ücret 13.250 TL, en yüksek ücret ise 14.650 TL olarak belirlendi. Bunun yanında Kandıra Belediyesi AŞ işçilerine Ramazanda 3000 TL, Kurban Bayramında ise 5.000 TL bayram parası ödenecek.

2 YILLIK ANLAŞMA
Yerel-Sen ile yapılan toplu iş sözleşmesinde ise kadrolu işçilerde en düşük ücret 16.740 TL, en yüksek ücret ise 17.850 TL olarak belirlendi. 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi Hizmet-İş İzmit Şube Başkanı Muharrem Subaşı, Yerel-Sen Grup Başkanı Furkan Yıldırım ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan tarafından imza altına alındı.

İŞÇİLERİMİZİ MEMNUN EDECEK RAKAM DOLAYISIYLA MUTLUYUZ
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan tarafından yapılan açıklamada, İşçi haklarına ve emeğe belediye imkanları ve bütçesi doğrultusunda en iyi ücreti vermek için yoğun çaba harcadığı vurgulandı. Başkan Turan, ‘’İşçimizi memnun edecek bir rakamla anlaşma sağladığımız için işçimiz de bizde memnunuz. Toplu iş sözleşmemizin çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

KANDIRA ÖZELİNDE EN İYİ ÜCRET
Hizmet-İş İzmit Şube Başkanı Muharrem Subaşı ve Yerel-Sen Grup Başkanı Furkan Yıldırım ise Kandıra özelinde iyi bir sözleşme gerçekleştirdiklerini ifade eden açıklamalarında, ‘’Adnan Başkanımız sağ olsun, işçi arkadaşlarımız adına iyi bir anlaşmaya imza attı. İşçilerimizin en iyi ücreti almaları ve daha iyi şartlarda çalışmaları noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’’ dediler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑