Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Kandıra’da kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının imdadına Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yetişti

6 Ocak 2016 Saat: 15:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.450 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı
Kandıra Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Yurdun dört bir yanında etkisini gösteren kar yağışı ve eksi derecelere düşen hava sıcaklığı insanlardan çok sokakta yaşamını sürdüren hayvanları etkiledi. İlçede hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düştüğü bugünlerde harekete geçen Kandıra Belediyesi, sokak hayvanlarının yemek ihtiyacına yoğun mesai harcıyor. Soğuklardan dolayı aç kalan sokak hayvanlarına yem ve mama veren ekipler, vatandaştan da tam not aldı. 

DUYARLI OLMALIYIZ
Sahipsiz köpeklerin yiyebileceği şekilde Kandıra genelinde bulunan tüm parklara ve hayvanların bulunduğu noktalara mama bırakıldı. Ekipler, sadece kış şartlarında değil, diğer dönemlerde de bu şekilde belli aralıklarla hayvanlar için mama bırakıldığını ifade etti. “Kış aylarında sokak hayvanlarının korunması ve aç kalmaması  için duyarlı davranışlar göstermesi gerektiğini vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Çocuklarımızı yetiştirirken çevreye ve hayvanlara karşı duyarlı olmalarını öğütlemeliyiz” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 3 yorum yapılmıştır
aysima ertaş 09.01.2016 15:54
iki gün sokaklara mama dökmekle olmuyor o işler. Belli aralıklarla dökülüyor dediğiniz mamaları bir biz görmüyoruz, aç hayvanlar bir tek bize denk geliyor herhalde.Neredeyse her şehirde hayvanlara su ve mama sağlayan uygulamalar var artık. Siz bunu yapın sağlıksız ve aç hayvan bırakmamaya çalışın yeter. Biz çocuklarımızı duyarlı yetiştiririz.
Suat Manav 07.01.2016 06:33
Allah razı olsun
Barış Ertaş 07.01.2016 06:33
Kandıra daki başıboş hayvanlar (kedi,köpek ) çal daki hayvan (kedi,köpek ) barinagindaki sayının 10 katı görünüyor nedenini biri çıksın anlatsın gari
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑