Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra Belediyesi'ni alacağız

İlçedeki Büyükşehir çalışmalarını yakından takip eden AKP Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, ilçe halkının hizmetler karşısında Kandıra Belediyesi'ni kendilerine hediy...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.536 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi'ni alacağız
Kandıra Belediyesi'ni alacağız

İlçedeki Büyükşehir çalışmalarını yakından takip eden AKP Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, ilçe halkının hizmetler karşısında Kandıra Belediyesi’ni kendilerine hediye edeceğini dile getirdi.

 

AKP Kandıra ilçe başkanı Cengiz Kan, ilçede yapılan çalışmaları yakından takip ediyor ve hizmetler hakkında halkı bilgilendiriyor. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte özellikle Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını izleyen Kan, Kandıra’nın en iyi hizmete layık olduğunu dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Kandıra’ya ayrı bir ilgisinin olduğunu kaydeden Cengiz Kan,“ Doğalgaz hattı yüzde 60 seviyelerinde. Başkanımızın talimatı ile doğalgaz çalışmalarının şehir içinde yarattığı tahribat nedeni ile yollar asfaltlanıyor. Namazgah deresinin vahşi kanalizasyondan arındırılması ve bu sıra da ortama verilen tahribatın hemen bertaraf edilerek yolların asfaltlanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’ya çok farklı yaklaşıyor” diye konuştu.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Doğalgaz çalışmalarının Aralık ayının ilk haftasında tamamlanacağını belirten AKP Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan ,” Aralık ayında alt yapısı, pis su ve kanalizasyon hattı yenilenmiş, kaldırımları parke döşenmiş olacak. Kandıra halkının anlayışını çok iyi biliyorum. Kendilerine bu kadar hizmet veren AKP’ye yerel seçimlerde Kandıra Belediyesi’ni hediye edeceklerdir. Çalışınca oluyor; durmak yok, yola devam diyoruz”dedi. 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑