Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Belediyesi'ne Akçakayran;dan tepki

Kandıra'nın Akdurak Mahallesi'nde bulunan Akçakayranda yaşayan vatandaşlar, Kandıra Belediyesinin kendilerine hiçbir hizmet sunmadığını dile getirdiler.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.383 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi'ne Akçakayran;dan tepki
Kandıra Belediyesi'ne Akçakayran;dan tepki

Kandıra’nın Akdurak Mahallesi’nde bulunan Akçakayran’da yaşayan vatandaşlar, Kandıra Belediyesinin kendilerine hiçbir hizmet sunmadığını dile getirdiler.

 

Kandıra’da Akçakayran sakinleri hiçbir hizmet alamadıkları belediyeden yana dertliler. Akçakayran’da yaşayan yaklaşık bin kadar vatandaş hiçbir hizmet alamadıklarını belirterek Belediye Başkanı Mustafa Öğren’i protesto ettiler. Yollarının çamur deryası içerisinde olduğu belirten vatandaşlar, sorunlarının çözümü için gittikleri belediyede de Başkan Mustafa Öğren’in kendilerini kabul etmediğinin altını çizdiler.

 

SEÇİMLERDE HESAP SORACAĞIZ

 Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in kendilerine ikinci sınıf vatandaş muamelesi yaptığını belirten vatandaşlar, 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde AKP’ye oy vermenin cezasını çektiklerinin üstünü özellikle çiziyorlar. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in sadece CHP’ye oy verenleri temsil etmediğini belirten vatandaşlar, 2009 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde de kendilerine ikinci sınıf insan muamelesi yapanlardan hesap soracaklarını belirttiler.

 

OY İSTEMEYE GELMESİN

 Akçakayran sakinlerinden Seyfi Okatan, ise, “Bizim buradan yerel seçimlerde AKP birinci parti çıktı. Seçimlerin üzerinden 4 yılı aşkın süre geçmesine rağmen bizim sokaklarımıza ve bulunduğumuz yere tek bir çivi bile çakılmadı. Lağımlarımız sokaklara akıyor ve bu sokaklarda çocuklarımız oynuyor. Belediye Başkanı Mustafa Öğren, sıkıntılarımız için gittiğimizde bizden bir kişiyi dahi 4 yıldır kabul etmedi. Bizlere ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor. Bu durumdan rahatsızlık duyuyoruz. Aynı tutum devam ederse sesimizi duyurmak için eylem yapacağız. Önümüzdeki seçimde de Sayın Mustafa Öğren bizlerden oy istemeye gelmesin” diye konuştu.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑