Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediyesi’nden dev iftar

Kandıra Belediyesi’nin Namazgâh Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Yemeğin ardından düzenlenen eğlenceler ile çocuklar unutamayacakları bir akşam geçirdi.

10 Temmuz 2014 Saat: 13:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.948 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nden dev iftar
Kandıra Belediyesi’nden dev iftar
Kandıra Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine ilçe halkı bu yılda yoğun katılım sağladı. Namazgah Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Belediye Başkanı Ünal Köken, Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
YEMEK DAĞITTI Başkan Köken, eşi Elif Köken ile birlikte tüm davetlileri girişte karşılayarak ‘hoş geldiniz’ dedi. Programa katılan Başkan Karaosmanoğlu ise tek tek masaları gezerek davetlilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Ayrıca iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte kendi elleriyle yemek dağıtmayı da ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, halk tarafından takdir edildi. Katılımın bir hayli yoğun olduğu iftar programında 5 bin kişilik hazırlanan masalar yeterli olmayınca birçok vatandaş iftarını yerde açtı.
KÖKEN’DEN TEŞEKKÜR Yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Köken, davetlilerin yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirterek, “Her geçen gün ilçemizde elde ettiğimiz kardeşlik, birlik ve beraberlik duygumuzun iftar yemeğinde pekiştiğini katılımın yoğunluğundan görebiliyoruz. Bu güzel tablo için tüm ilçe halkıma teşekkür ediyorum” dedi. Köken ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hayata geçirilen “Hiç kimse kimsesiz kalmasın bu Ramazan ve her zaman” projesine vatandaşlardan destek istedi.
ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ Ardından konuşma yapan Kaymakam Erdoğan, yoğun katılımın güzel bir beraberliğin işareti olduğunu ifade ederek programı düzenleyen Kandıra Belediyesi’ne teşekkür etti. Karaosmanoğlu ise yaptığı konuşmasında Kandıra’yı adım adım işleyerek güzelleştireceklerini ifade etti. Kandıra’da yapılan çalışmaları da kısaca aktaran Karaosmanoğlu, iftar programını organize eden Kandıra Belediyesi’ne ve yoğun katılım gösteren ilçe halkına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Program çocuklar için düzenlenen eğlence ve yarışma programıyla devam etti. Birbirinden güzel gösterileri dikkatle izleyen ve yarışma heyecanı yaşayan çocuklar, doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir akşam geçirdi.









       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑