Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra Belediyesi’nden bir yenilik daha

Kandıra Belediyesi geri dönüşüme yönelik bir çalışma başlattı ve ilçenin birçok noktasına cam atık konteynırı yerleştirildi.

26 Kasım 2015 Saat: 10:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.335 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nden bir yenilik daha
Kandıra Belediyesi’nden bir yenilik daha

Dünyanın sınırlı kaynakları tükenirken geri dönüşüme odaklanan ülkeler,  kullan-at alışkanlığının yerine tekrar kullan-geri dönüştür anlayışını kullanıyor. Kandıra Belediyesi yapılan araştırmalardan sonra harekete geçerek geri dönüşüme yönelik bir çalışma başlattı ve ilçenin birçok noktasına cam atık konteynırı yerleştirildi.

CAM ATIKLARI GERİ DÖNÜŞTÜRÜLECEK

Doğal çevrenin korunması için yapılan çalışmalarda her zaman ön sıralarda yer alan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in verdiği talimatlarla başlatılan proje kapsamında Ahmatlı, Belediye Konutları, Kredi Yurtlar Kız Öğrenci Yurdu, K.Dinç Kandıra Devlet Hastanesi, Kandıra Terminali, Turan Güneş Kültür Merkezi, KOMEK binası çevrelerine cam atık konteynırı yerleştirildi.

TEMİZ ÇEVRE, SAĞLIKLI BİR YAŞAM

Geri dönüşümün önemine dikkat çeken Başkan Köken,  cam atıklarının geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılması için başlattıkları çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Yürütülen çalışmalar kapsamında ülke ekonomisine katkı sağlanacağını da belirten Başkan Köken, “Geri dönüşüm konusunda eğitim, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarımızla diğer ilçelere de örnek olmayı amaçlıyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ayse Karakaş 26.11.2015 22:27
Bir zamanlar da kağıt atıkları için koyulmustu mahallelere ama kaldırıldı poşet poşet kağıtları çöpe atıyoruz aradım zabitayi getirin diye kağıtları çöpe atıyoruz dedim malesef gelmedi
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑