Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediyesi Çöp Konteynerları Yeniliyor

Kandıra Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 60 adet çöp konteynerı, eskileriyle değiştiriliyor.

4 Ocak 2016 Saat: 14:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.629 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi Çöp Konteynerları Yeniliyor
Kandıra Belediyesi Çöp Konteynerları Yeniliyor

Yapılan çalışmalar neticesinde Orhan mahallesi, Ahmet Ali Caddesi, Ağva İstanbul Caddesinde eskileriyle değiştirilen çöp konteynerları çevre sağlığını koruyor. Hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış konteynerlerının yenileriyle değiştirildiğini söyleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “İçinde yaşadığımız çevreyi temiz tutmaya özen gösteriyoruz” dedi.

ÇEVREMİZİ TEMİZ BIRAKALIM

Başkan Köken, “Her zaman kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi başkalarına da yapmamayı ilke edinerek yaşamalıyız. Çevreye duyarlı belediyecilik anlayışımızla Kandıra’yı temiz, çevre dostu ve sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmeye çalışıyoruz. Günlük hayatımızda sürekli olarak çevreyle iç içe yaşıyoruz. Temiz bir çevre insana huzur ve mutluluk verir. Çevremizi bulmak istediğimiz şekilde tertemiz bırakalım. Bizler ekiplerimizle birlikte vatandaşlarımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Fatoş Karadayı 05.01.2016 07:05
Kusura bakma kardeşim .yollara çöp kovaları nı yenileyene kadar milletin yol yapıp yerlerine girildi önce milletin emeyi olan tapulu malı olan yerleri duzeltsinler
Özlem Zengin Vardar 05.01.2016 07:04
Yil olmus 2016 merkeze bagli akdurak mahallesi yusuf hoca sokaga bi gelin de görün ne yolu var ne parki var ne dogalgazi var eee oy zamanı mahalle sakinleri cok değerli oluyo da is bitince degersiz mı oluyo çöp kovasi bile haber oluyo da buncama rezillik haber olamiyo
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑