Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediyesi 7/24 Teyakkuz Halinde

Kandıra Belediyesi’ne bağlı ekipler yoğun kar yağışı sonrası, yolların açık kalmasını için, tuzlama ve kar küreme ekipleri ile gece ve gündüz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

31 Aralık 2015 Saat: 15:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.902 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi 7/24 Teyakkuz Halinde
Kandıra Belediyesi 7/24 Teyakkuz Halinde

İlçemizde yoğun bir şekilde devam eden kar yağışına karşı teyakkuz halinde olan Kandıra Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Kış mevsimi öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan ve teyakkuza geçen Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz bir şekilde etkilenmemesi için 24 saat aralıksız olarak çalışıyor. Kar yağışının artmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandıran ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını hızlandırdı. İlçe genelindeki yollarda yapılan çalışmalarla vatandaşlara güvenli bir şekilde ulaşım imkânı sağlayan ekipler, kar mesaisini hummalı bir şekilde sürdürüyor.

KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Karla mücadele kapsamında tüm iş makineleri ve kamyonlarıyla alanda çalışan  Kandıra Belediyesi ekipleri,  ilçe genelindeki ana cadde ve sokaklarda çalışmalara devam ediyor. Mahalle yollarında da kar temizleme işlemlerini sürdüren ekipler, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ulaşımı kolaylaştırıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, kara karşı yürütülen çalışmalarda tüm ekibin canla başla çalıştığını ifade etti. Başkan Köken, yollarda karla mücadeleye devam eden ekiplerin yaya geçitlerinde, kaldırımlarda ve merdivenlerde de kar küreme ve tuzlama çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑