Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Belediye’sinin dev iftarına yoğun ilgi

Kandıra Belediyesi’nin Namazgah Tesisleri’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğine ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde Başkan Cengiz Kan, tüm davetlileri kapıda karşıladı.

21 Temmuz 2013 Saat: 11:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.113 kez okunmuştur

Kandıra Belediye’sinin dev iftarına yoğun ilgi
Kandıra Belediye’sinin dev iftarına yoğun ilgi

Kandıra Belediyesi’nin geleneksel iftar yemeği önceki akşam Kandıra Gençlerbirliği Belediyespor Namazgâh Tesislerinde’nde gerçekleşti. İftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve Mehmet Ali Okur, Belediye Başkanı Cengiz Kan, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.
KAN’DAN TEŞEKKÜR Katılımın bir hayli yoğun olduğu iftar programında Başkan Cengiz Kan, tüm davetlileri girişte karşılayarak hoş geldiniz dedi. Programa katılan Başkan Karaosmanoğlu ise tek tek masaları gezerek davetlilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Kan, davetlilerin yoğun ilgisinden memnun olduğunu belirterek; “Her geçen gün ilçemizde elde ettiğimiz kardeşlik, birlik ve beraberlik duygumuzun iftar yemeğinde pekiştiğini katılımın yoğunluğundan görebiliyoruz. Bu güzel tablo için tüm ilçe halkıma teşekkür ediyorum” dedi.
ADIM ADIM GÜZELLEŞİYOR Ardından Başkan Karaosmanoğlu konuşma yaparak davetlilerin Ramazan ayını kutladı. Kandıra’yı adım adım işleyerek güzelleştireceklerini ifade eden Karaosmanoğlu, ilçede yapılan çalışmaları anlattı. Ardından iftar programını organize eden Kandıra Belediyesi’ne ve yoğun katılım gösteren ilçe halkına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Karaosmanoğlu’nun ardından sırasıyla İl Başkanı Mahmut Civelek, Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Sibel Gönül konuşma yaparak, Kandıra Belediyesi’ni dev organizasyonundan ötürü tebrik etti ve program Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi tarafından seslendirilen tasavvuf müziği ve ilahilerle devam etti.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑