Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren 1500 Bayanla Kadınlar Gününü Kutladı

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren'in seçildikten sonra geleneksel hale getirdiği 8 Mart Kadınlar Günü Kutlama Programı 4 yıldır olduğu gibi 5. yılında da muhteş...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.594 kez okunmuştur

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren 1500 Bayanla Kadınlar Gününü Kutladı
Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren 1500 Bayanla Kadınlar Gününü Kutladı

Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren’in seçildikten sonra geleneksel hale getirdiği 8 Mart Kadınlar Günü Kutlama Programı 4 yıldır olduğu gibi 5. yılında da muhteşem bir geceyle gerçekleşti.

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Belediyesinin düzenlediği Turan Güneş Kültür Merkezinde gerçekleşen 8 Mart Dünya kadınlar günü eğlencesine 1500 bayan katılarak doyasıya eğlendiler. Kadınlar eğlenirken çocukları da palyançolar tarafından oyun oynatılarak kadınların rahat eğlenmesi sağlandı.

 

Başkan Öğren’den 1500 Nazar Boncuğu

Kandıralı kadınlar 2-3 gün öncesinden duyuru yapılmasına rağmen Kandıralı kadınlar Kandıra Turan Güneş Kültür Sitesine sığamadı. Kandıra belediye başkanı Mustafa Öğren’in eşi mine öğren gelen misafirleri kapıda karşılandı. Mine öğren gelen konuklara nazar boncuğu ve Türk bayrağı dağıttı. 800 kişilik salon hınca hınç dolarken, yüzlerce kadın programı ve eğlenceyi ayakta takip etti. Geceye katılanların sayısı yaklaşık 1500 kişiyi buldu.

 

Projelerin Sunumuna Büyük Alkış

Programda Kandıra ile ilgili 17 dakikalık sine vizyon gösterisi yapılırken, sine vizyon gösterisinde Öğren’in 5 yıllık dönemde gerçekleştirdiği çalışmalar tanıtıldı. Sine vizyon gösterisi sonrasında kadınlar çalışmaları ayakta alkışlayarak, Öğren’i dakikalarca alkışladı. Daha sonra kürsüye davet edilen Öğren yüzlerce kadının alkışları arasında kürsüye geldi. Uzun süre alkışlanan Öğren, konuşmasına alkışlamalardan dolayı bir süre başlayamadı.

 

Bir Sene İçerisinde 1500 Kişilik Salon Sözü

Öğren konuşmasında Kandıra’ya yaptıkları çalışmaların birilik ve beraberlik içerisinde yapıldığını, Kandıra halkının teveccühü ile daha büyük başarılara imza atacaklarının altını çizerken, bu anlamlı günün geleneksel olmasını sağlayan tüm Kandıralı kadınlara teşekkür etti. Kandıralı kadınların artık salona sığmadıklarını belirten Öğren tekrar göreve geldiklerinde Kandıra’da 6.’sını düzenleyecekleri 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün 1500 kişilik salonda yapacaklarını, daha modern ve geniş bir kültür merkezini Kandıra’ya 1 yıl içerisinde kavuşturacaklarını söyledi. Bu esnada büyük alkış alan Öğren, tüm kadınlara katılmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Kandıra’ya Yapılan Projeler Bizimdir

Kandıra belediye başkanı Mustafa öğren kandıra belediyesini beş sene önce iflası eşiğindeyken teslim aldık. İşçisine piyasaya olan tüm borcu ödedik şimdi hizmet yapacak paramızda var. Doğalgaz namazgah deresi ıslahı terminal kültür merkezi ve diğer projeler kandıra belediyesinin projeleridir ve kandıra belediyesinin parasıyla yapılan projelerdir. ayrıca Mustafa öğren kandıra da yalpan imar planında tarım ve hayvancık alanı alanı ile küçük ölçekli sanayi alanının ayrıldığını e bu bölgelere fabrika getirilmesi konusunda çalışmaların devam etiği söyleyen öğren genlerimizin iş sorunu bu bölgelere yapılacak fabrikalarla sona erecek dedi

 

Ben Kandıra Da Mustafa Öğren’i Bir Kez Daha Başkan Olarak Görmek İstiyorum

Öğren’den sonra CHP’nin Kandıra’da en önemli isimlerinden biri olan Sevim Deren’i başkan Mustafa öğren kürsüye davet etti. Deren; Mustafa Öğren başkanın Kandıra’yı yenilediğini, 5 yılda inanılmaz ve şimdiye kadar yapılmamışları yaptığının altını çizerek, kendisine teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde inşallah kendisi ile tekrar çalışacağız dedi. Sevim Deren; Öğren’in Kandıralı kadınların tüm aktivitelerine katıldığını, tüm çalışmalarında yanlarında olduğunu ve desteğini esirgemediğini belirterek, kendisine bu manada teşekkür ediyorum dedi. Deren Öğren’e samimi ve içten mesajlar vererek bu seçim döneminde açık ve net yanındayım ve Mustafa öğren’i kandırada tekrar başkan görmek istiyorum dedi.

 

Huzur Evi Ve Çocuk Eğlence Salonu

Deren, Öğren’in bir yıl içerisinde yeni kültür merkezini yeterli bulmadığını, bunun yanında çocuk eğlen salonunda olmasını istediğini, huzur evi olmasını istediklerini belirtti. Bu konuda da Öğren’den söz alan Deren, Öğren ile el ele tutuşarak birlikte ellerini havaya kaldırdı. Bu esnada büyük bir alkış turfanı koparken, çalan onuncu yıl marşı ve salon girişinde dağıtılan Türk Bayrakları ile atmosferi görülmeye şayan bir duruma getirdi.

 

Halk Eğitim Kızlarından Kandıra Bezi Hediye

Serap Altınışık yönetimindeki kursiyerler yedi metrelik kandıra bezinin üzree işlenmiş kandıranın yoğurdu mandası hindisi ve sahillerinden oluşan işlemelerin oluğu kanıra bezini hediye etiler.

Yapılan konuşmalar sonrasında birlikte pasta kesen Öğren, Deren ve Kandıralı kadınlar program sonrasında piyanist Ercan Kaçar eşliğin de saat 23:30 kadar eğlendi.

Seçim sürecinde bu denli bir bir kalabalığı bir araya getiren Öğren tüm siyasi rakiplerinde Kandıralı kadınlar Öğren’i seçecek mesajı verdi. Kandıra’da yalpan aktiviteler düşünüldüğünde böyle bir kalabalığa ait aktivite Kandıra’da daha önce hiç olmadı.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑