Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra Artık Yepyeni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde sürdürdüğü üst yapı düzenlemelerinden Kandıra'da nasibini aldı. Büyükşehir Kandıra'nın cadde ve sokakları...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.540 kez okunmuştur

Kandıra Artık Yepyeni
Kandıra Artık Yepyeni

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde sürdürdüğü üst yapı düzenlemelerinden Kandıra’da nasibini aldı. Büyükşehir Kandıra’nın  cadde ve sokaklarını asfaltladı.

 

Parke Ve Bordür  Ve Asfalt Döşendi

Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da yaptığı çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Bir süredir devam eden ve bir kısmı tamamlanan çalışmalarla Kandıra yeni bir yüze kavuştu. Kandıra’nın İstiklal ve  Helvacı caddelerine 3 bin 500 metre parke, bin 600 metre bordür döşendi. Büyükşehir Belediyesi  Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmayla Kandıra’nın cadde ve sokakları bin 600 ton stabilize ve 750 ton sıcak asfaltla kaplandı.

 

Çalışmalara Devam

“Çalışınca Oluyor” ilkesiyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Kandıra merkezde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Çarşı, 23 Nisan, Türk Ocağı, Orhangazi, Çalgıcı İsmail Efendi, Güvenler caddeleri ile Faik Efendi ve Konak Sokak’ta parke çalışmalarına başlandı. Yıl sonuna kadar tamamlanması öngörülen çalışmalarla Kandıra’nın cadde ve sokakları pırıl pırıl olacak.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑