Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra arıtılmış suya kavuşacak

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra'da yapılacak arıtma tesisinin ardından ilçede musluklardan arıtılmış su akacağını müjdeledi

11 Mayıs 2009 Saat: 22:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.536 kez okunmuştur

Kandıra arıtılmış suya kavuşacak
Kandıra arıtılmış suya kavuşacak

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’da yapılacak arıtma tesisinin ardından ilçede musluklardan arıtılmış su akacağını müjdeledi

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıralı köy muhtarlarını kabul etti. Kandıra’da yaz aylarında çekilen su sıkıntısının yapılacak barajla sona ereceğini müjdeleyen Başkan Karaosmanoğlu, bu yazdan itibaren ise ilçede musluklardan arıtılmış bir suyun akacağını söyledi.

 

KANDIRALI MUHTARLARDAN ZİYARET

Kandıra’nın Akçaova Köyü Muhtarı Hayrettin Yıldız, Teksen Köyü Muhtarı Hüsamettin Altın, Akıncı Köyü Muhtarı Hüseyin Sencer, Çalca Köyü Muhtarı Mehmet Birol, Gebeşler Köyü Muhtarı Recep Alçın ve Kubulcu Köyü Muhtarı Ali Özaydın, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Kandıralı muhtarlar, Başkan Karaosmanoğlu’nun köylerine önemli hizmetleri olduğunu söyledi ve mevcut eksiklerle ilgili bilgi verdi.

 

KANDIRA’YA ARITMA TESİSİ

Muhtarların köyün dert babası olduğunu hatırlatan ve muhtarlara büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kandıra’da yapacağımız arıtma tesisimiz, bu yaz mevsiminin başında tamamlanacak. Bu tesisimizin hizmete girmesinin ardından Kandıra’da musluklardan arıtılmış su akacak. Kandıra’ya yapacağımız baraj da bu yıl içinde başlayacak ve 2 yılda tamamlanacak. Barajın da tamamlanmasıyla köylerimize de arıtılmış su verilecek’’ dedi. Başkan Karaosmanoğlu’nun bu açıklamaları Kandıralı muhtarlar tarafından memnuniyetle karşılandı.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑