Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra AKP' den İstifa Eden Dr. Akay CHP'ye geçti

CHP Kandıra İlçe Örgütüne listelerin açıklanmasına bir gün kala geçtiğimiz günlerde AKP den ve AKP Kandıra Belediye Meclis Üyeliği adaylığından istifa eden Dr. Veysel AKA...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.607 kez okunmuştur

Kandıra AKP' den İstifa Eden Dr. Akay CHP'ye geçti
Kandıra AKP' den İstifa Eden Dr. Akay CHP'ye geçti

CHP Kandıra İlçe Örgütüne listelerin açıklanmasına bir gün kala geçtiğimiz günlerde AKP den ve AKP Kandıra Belediye Meclis Üyeliği adaylığından istifa eden Dr. Veysel AKAY CHP’ye üye olarak belediye meclis üyeliğine kontenjan adayı olarak gösterildi.

 

Partililerden Büyük İlgi

CHP Kandıra İlçe Binasında gerçekleştirilen katılım ve adaylık açıklama törenine Kandıra Belediye Başkanı Mustafa ÖĞREN, İlçe Başkanı Muzaffer YAĞIZ, Kandıra Belediye Meclis Üyeleri Mehmet TIMAÇ ve Cüneyt ERDEM, Kadın ve Gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.

 

CHP Sıradan Bir Parti Değil

Açıklama da konuşan Kandıra Belediye Başkanı CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Mustafa ÖĞREN herkes bize soruyordu tüm partilerde hareket var sizde daha bir şey yok. Siyasette gündemde kalmak önemli değil çalışmak ve hizmet yapmak önemlidir. Yarın listeler teslim edilecek ve listeler teslim edildikten sonra çalışmalarımız planlı bir şekilde devam edecek. Partimizin büyümesi ve Kandıra’ya hizmette eğitimli ve vizyonu yüksek arkadaşlarımızla çalışmak bize daha da güç katar. Veysel arkadaşımızda Kandıra da yetişmiş ve eğitimini Amerika Birleşik Devletlerinde tamamlayarak doğduğu yerde Kandıra’da iş hayatına devam etmiş bir arkadaşımızdır. Kendisi seçim sürecinde başka bir partiden teklif gelmesi üzerine o partiden aday olmuş fakat kendisin eğitiminden dolayı istifa etmesi istenmiştir. Bizde Veysel beye Kandıra’ya hizmet etmek ve belediye meclisinde kendisini görmek istediğimizi ilettik. O da bizi kırmayarak kabul etti. Tabii ki bunu yaparken ilçe başkanımızın onayını alarak yaptık. Veysel beyin sülalesi CHP’lidir. Kendisine partimize katıldığından ve belediye meclis üyeliği kontenjan adaylığını hayırlı olmasını diyorum. Kandıra Belediye Başkanı Mustafa ÖĞREN’in ardından söz alan Dr Veysel AKAY siyaset girmem diğer partideki arkadaşların istekleri üzerine oldu. Daha sonra ise benim belediye meclis üyeliğine aday olmamı istediler. Bende Kandıra’ya faydalı olacağımı düşünerek aday oldum. Fakat Belediye Meclis Üyesi aday listesinin oluşturulmasında benim eğitim durumumdan dolayı problem yaşadıklarını, beni bazı nedenlerden dolayı listede ilk altıya koyamadıklarını ve altıncı sıranın altına benim adımı yazacaklarını ilettiler. Bende o siyasi partiden ve Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımdan istifa etim. Mustafa Öğren başkanımız da bana sizi belediye meclis üyesi adayı olarak görmek istiyoruz dedi. Bende bu teklifini kabul ettim. Şu an burada olmaktan ve sizlerle tanışmaktan çok mutlu ve memnum dedi. 

 

Beş Sene Önce Zoru Başardık Yine Kazanacağız

Kandıra ilçe Başkanı Muzaffer Yağız ise partimize eğitimli ve Kandıramız için yararlı olacak Veysel beyi partimizde görmekten mutluluk duyuyoruz. Her arkadaşımız kendi mahallesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam edecek. Beş sene önce kimse bize şans vermezken biz kandıra da seçimi kazandık ve zoru başardık. Hedefimiz tekrar kazanmak ve bunu da başaracağız diyerek Dr. Veysel AKAY’ın üye formunu alarak rozetini taktı. Yağız Akay’a rozetin takarken bugün rozetinizi yakanıza takıyorum seçimi kazandığımız zaman sizden geriye alacağım. Siz artık partili partisiz herkesin belediye meclisi üyesi halkın belediye meclis üyesi olacaksınız dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑