Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kandıra AKP'den bir yıldız daha kaydı

Kandıra AKP İlçe teşkilatına yeni katılan, Dr. Veysel Akay belediye meclis üyesi adaylığı ve AKP İlçe teşkilatından istifa etti.

11 Mayıs 2009 Saat: 21:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.685 kez okunmuştur

Kandıra AKP'den bir yıldız daha kaydı
Kandıra AKP'den bir yıldız daha kaydı

Kandıra AKP İlçe teşkilatına yeni katılan, İlçemizde parmakla gösterilen başarısına başarı katan Dr. Veysel Akay kendisine Kandıra belediye Meclis üyeliğinde 6. sırada gösterilmesiyle eğitim düzeyinin kabul görmediği bir parti de yer almayacağını belirterek belediye meclis üyesi adaylığı ve AKP İlçe teşkilatından istifa etti.

 

AKP Belediye meclis üyesi adaylığından ve AKP İlçe teşkilatından istifa eden Dr. Veysel Akay istifa gerekçesini şöyle açıkladı: “Siyasetle yeni tanışan birisiyim ve siyasete de AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatının daveti üzerine girmiş birisiyim. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatı beni ziyaret edip benim gibi eğitimli Amerika Birleşik Devletlerinde yüksek lisans ve doktora yapmış bir arkadaşı AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatında görmek istediklerini belirtmişlerdi. Kandıra’da doğup büyüyen ve eğitimimden sonra Kandıra’ya yararlı olabilmek için tekrar Kandıra’ya dönen biri olarak iktidar partisinin teşkilatına katılmanın Kandıra’ya daha yararlı olacağını düşünmüştüm” dedi.

 

Akay “Eğitim durumum Belediye meclis üyesi adaylığıma engel olmuş”

Akay konuşmalarına şöyle devam etti: “29 Mart yerel seçimleri için bana AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatından Kocaeli İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı olmam yönünde teklif gelmişti ve bende teklifi değerlendireceğimi söylemiştim. Bu teklif üzerinde bir süre düşündükten sonra, Kandıra’ya Belediye Meclis Üyesi olduğum takdirde daha yararlı olabileceğimi düşündüm ve AK Partiden Kandıra Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için başvurumu yapmıştım. AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatının tanıtım turlarına da Perşembe gecesi AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Cengiz Kan beyin Ankara’dan gelen telefonuna kadarda devam etmiştim. Sayın Cengiz bey, kendisinin Ankara’da olduğunu ve Belediye Meclis Üyesi aday listesinin oluşturulmasında benim eğitim durumumdan dolayı problem yaşadıklarını, beni bazı nedenlerden dolayı listede ilk altıya koyamadığını ve altıncı sıranın altına benim adımı yazdığında adımın lekeleneceğini düşündüğünü ve bu duruma düşmemek için benim Belediye Meclis Üyesi aday adaylığından kendi isteğimle vazgeçmemin daha iyi olacağını söyledi. Sabaha kadar düşündüğümde beni Belediye Meclis Üyeliğinde görmek istemeyen ve yüksek eğitimli olmamın problem yarattığını belirten bir teşkilatla devam etmemin mümkün olamayacağını düşündüğümden AK Parti Kandıra Belediye Meclis Üyesi aday adaylığımdan ve AK Parti Kandıra İlçe Teşkilat üyeliğinden istifa ettiğimi belirten dilekçeyi AK Parti Kandıra İlçe Teşkilat Başkanı sayın Erdinç Şentürk beye sundum ve oda istifa dilekçemi kabul etti. Ben bundan sonraki süreçte AK Parti Kandıra İlçe Teşkilatındaki arkadaşlara çalışmalarında başarılar dilerim.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑