Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra Akgençlik, 3 Ağustos’a hazırlanıyor

AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ağustos’ta gerçekleştireceği Kocaeli mitingine güçlü bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

30 Temmuz 2014 Saat: 07:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.047 kez okunmuştur

Kandıra Akgençlik, 3 Ağustos’a hazırlanıyor
Kandıra Akgençlik, 3 Ağustos’a hazırlanıyor
30 Mart yerel seçimlerde aktif bir şekilde çalışan ve hazırladıkları sosyal projelerle adından sıkça söz ettiren AK Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de dur durak demeden çalışıyor. Ramazan ayı boyunca köy köy iftar programlarına katılan Ölmez, teravih namazına kadar Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor, aynı zamanda partiye yeni üyeler kazandırıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ağustos’ta gerçekleştireceği Kocaeli mitingi için ise çeşitli bölgelerde stant açıp halkı mitinge davet ediyor.
HALKTAN BÜYÜK İLGİ Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın unutulmaz bir mitinge daha imza atacağını söyleyen Ölmez, “Gündüz Kandıra merkezde stant açarak akşam ise köy köy gezerek vatandaşımızı Başbakanımızın mitingine davet ediyoruz. Herkes sonucun zaten belli olduğunu, Başbakanımızın bu ipi rahatça göğüsleyeceğini ifade ediyorlar. Halktan inanılmaz bir ilgi var. İnşallah 3 Ağustos’ta güçlü bir şekilde miting alanına ineceğiz” diye konuştu. GECE GÜNDÜZ SAHALARDAYIZ Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar tam gün çalışacaklarını söyleyen Ölmez, “Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı. Seçimlere kadar gece gündüz demeden sahalarda olacağız. Kandıra’nın hangi köyünde bayram kutlamaları varsa biz orada olacağız ve halkla bir araya geleceğiz. Bayramdan sonra da büyük olan köylerde program düzenleyip halka hitap edeceğiz ve Başbakanımız için destek isteyeceğiz” dedi. KAYGIMIZ YOK “Ekmek için Ekmel demekle bu işler olmaz” diyerek muhalefete yüklenmeyi de ihmal etmeyen Ölmez, “Ülkeyi yönetmek için sağlam bir irade ve yöneticilik kapasitesi lazım. Hamdolsun ki bizim Başbakanımız daha yola çıkarken ‘Ben ülkem için kefenimi giydim de geldim’ demişti. Seçimlerde kazanamayacağımıza dair bir kaygı duymuyoruz. İnşallah 10 Ağustos’ta zafer bizimdir” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑