Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

KANÇEV-DER, yılın ilk toplantısını yaptı

KANÇEV-DER, yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısını yaptı. Toplantıda yerel seçimlerde derneğin duruşunun nasıl olacağına yönelik mesajlar verildi.

11 Şubat 2014 Saat: 18:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.534 kez okunmuştur

KANÇEV-DER, yılın ilk toplantısını yaptı
KANÇEV-DER, yılın ilk toplantısını yaptı
Kandıra ve Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin (KANÇEV-DER) yeni yönetim kurulu 2014 yılının ilk toplantısını Kandıra Görele Pide ve Döner Salonu’nda gerçekleştirdi. Yemekli toplantıya Dernek Başkanı Hüseyin Öz, Dernek yönetim kurulu üyeleri Kenan Seyrek, Muhammet Ertürk, Veysel Yiğit, Hayri Çelik, Harun Aktaş, Musa Demir, Bülent Seyrek, Recep Sağlık, Fuat Koç, Sebahattin Demirel, Yaşar Ercan, Rahmi Zeyran, Semih Karaca, Kerami Yaşar, Fatih Günen, İbrahim Eren, Yakup Karaarslan, İbrahim Gülsever, İsmail Ay ve Vedat Dursun katıldı.
ARİFEDEN BAYRAM NAMAZI KILMASINLAR Siyasete yönelik mesajlar verilen toplantı da basın açıklaması dernek sözcüsü Kenan Seyrek tarafından yapıldı. Yaklaşan yerel seçimlere dernek olarak bakış açılarını anlatırken sert mesajlar veren ve derneğin duruşunu aktaran Seyrek, “Bu açıklamayı bu şekilde yapmamamızın özel bir nedeni var elbet. Yerel seçimlerin arifesinde demokrasinin çok seçenekli olduğunu unutup, şimdiden bayram namazı kılmaya çalışanların olduğunu görüyoruz. Bizim dernek olarak yerel seçimlerde önceliğimiz ne partidir ne de partilerin kıvrım kıvrım Sakarya söylemleridir. Önceliğimiz, Kandıra’nın insanına değer verilmesi, memleketimizin daha yaşanır hale getirilmesi için yapılması gerekenlerin yapılmasıdır” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑