Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kan: Lokmanlı Köyü’ndeki inşaatın benimle alakası yok

2 Temmuz 2013 Saat: 21:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.805 kez okunmuştur

Kan: Lokmanlı Köyü’ndeki inşaatın benimle alakası yok
Kan: Lokmanlı Köyü’ndeki inşaatın benimle alakası yok
Kandıra Belediye Meclisi önceki gün Temmuz ayı oturumunu yaptı. İki gündem maddesinin yer aldığı mecliste, ek gündem olarak sunulan soru önergesi meclise damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde basında yer alan Lokmanlı Köyü’ndeki inşaatta belediye işçilerinin çalıştırıldığı ve inşaatın Cengiz Kan’a ait olduğu iddialarına yanıt isteyen CHP’li meclis üyeleri Cüneyt Erdem, Mehmet Tımaç, Kemal Kardaş ve DP’li meclis üyesi Salih Akyıldız meclise yazılı soru önergesi sundu.
OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Cengiz Kan, ek gündem maddesini en son yanıtlayacağını belirterek gündem maddelerine geçti. Birinci gündem maddesi olan Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan araç talebi hakkındaki yazısı okunarak meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından ikinci gündem maddesi olan imar komisyonunun “Kandıra 1/1000 uygulama imar planı, itiraz dilekçeleri” hakkındaki raporu okunarak meclise sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi.
BENİMLE ALAKASI YOK Gündemi kapattıktan sonra yazılı soru önergesini cevaplayan Cengiz Kan, “Basında yer alan Lokmanlı Köyü’ndeki inşaatın belediyeyle ve benimle alakası yoktur” diyerek meclisten çıkıp gitmesi belediye meclis üyelerini şaşırttı. Muhalif meclis üyeleri bu cevap karşısında tatmin olmazken, belediye başkanı Cengiz Kan’dan yazılı açıklama beklediklerini belirttiler.
İMAR KOMİSYON RAPORU İmar Komisyon Başkanı Erkan İşler, üyeler Rüştü Uygur ve Kemal Kardaş tarafından, Akbal, Akdurak, Çarşı, Aydınlık, Orhan mahallelerine ait toplam 237 adet dilekçe üzerinde yapılan inceleme sonucunda hazırlanan rapor ise şu şekilde; "125 adet dilekçede itiraza konu alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planlarından geldiği ve 1/1000 uygulama imar planlarının 1/5000 ölçekli nazım imar planları esaslarına uygun olması gerekliliğinden dolayı itirazlar komisyonumuzca uygun bulunmamıştır. *60 adet dilekçede planlama esasları gereği itirazlar komisyonumuzca uygun bulunmamıştır.*46 adet dilekçede bahse konu itirazlar incelenmiş ve komisyonumuzca uygun bulunarak gerekli düzenlenmelerin yapılması için imar şehircilik müdürlüğüne bildirilmiştir. 3 adet parsel ile ilgili itirazı gerektirecek bir durum olmadığı kanaatine varılmıştır."
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑