Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kan: Köylü mağdur olmayacak

Özbey Köyü’ne bağlı Türkmen ve Kumlu mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, köylüyü mağdur etmeyeceklerini söyledi.

10 Temmuz 2013 Saat: 17:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.689 kez okunmuştur

Kan: Köylü mağdur olmayacak
Kan: Köylü mağdur olmayacak
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan köy ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Cengiz Kan önceki gün de birtakım ziyaretler gerçekleştirdi, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Başkan Kan, önce Özbey Köyü Türkmen Mahallesi’ne gitti. Ak Parti Türkmen Köyü Temsilcisi Ergün Türkmen ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Kan, köyde bir tur attı. Gördüğü olumsuzlukların giderilmesi için kurmaylarına talimatlar veren Başkan Kan, vatandaşlardan gelen sorunların çözümü noktasında her türlü desteği sunacağını belirtti.
KÖYLÜDEN TEŞEKKÜR Özbey Köyü Kumlu Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Cengiz Kan, vatandaşlarla kahve toplantısı gerçekleştirdi. Vatandaşlar, en büyük sıkıntılarının, köy bağlantı yollarının elverişsizliği olduğunu belirtti. Bu konuyla yakından ilgileneceğini ifade eden Başkan Kan, “Köyler, 2014 yerel seçimleri ile ilçe belediyelerine bağlanacak. Kandıra Belediyesi olarak biz sizin istek ve taleplerinizi zaten karşılıyoruz. Köylünün mağdur olmaması için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Köylüler de bugüne kadar Cengiz Kan’dan büyük destek gördüklerini vurgulayarak kendisine teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑