Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kan’ın destekçileri Civelek’i yuhaladı

Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın aday gösterilmemesi üzerine sinirlenen bir grup partili belediye önünde toplanarak Civelek aleyhine slogan atmaya başladı.

22 Ocak 2014 Saat: 10:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 21.387 kez okunmuştur

Kan’ın destekçileri Civelek’i yuhaladı
Kan’ın destekçileri Civelek’i yuhaladı
AKP’nin dün açıkladığı aday listesinde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın bulunmaması ilçe teşkilatını ayaklandırdı. Dün akşam parti binasını basan bir grup AKP’liden sonra sabah saatlerinde çok sayıda partili belediye binası önünde toplanarak Cengiz Kan lehine slogan atmaya başladı. Kandıra’ya bir dizi ziyaret gerçekleştirmek için gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, gördükleri tepki karşısında neye uğradıklarını şaşırdı.
CİVELEK YUHALANDI Yakalarına Cengiz Kan’ın fotoğraflarını takan partililer “Kandırıldık” diye bağırmaya başladı. Bir grup partili belediye önünde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve il başkanı Mahmut Civelek’i yuhaladı. Açıklama yapmak isteyen Civelek, topluluğu sakinleştiremeyince apar topar belediye binasına çıktı. Sloganlar atan partilileri emniyet ekipleri güçlükle sakinleştirdi.
TEŞKİLAT BİZİ KANDIRDI Bu sırada basın açıklaması yapan kadın kolları; “Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan neyse bizim için Kandıra’da da Cengiz Kan’dı. Başkanlık tekrar onun hakkıydı. Teşkilat bizi kandırdı. Temayül yoklamaları hiçe sayıldı. Biz şu anda Cengiz Kan’dan gelecek açıklamayı bekliyoruz. Bağımsız aday çıkmasına izin verirlerse başkanımızın arkasında olacağız. İzin vermezlerse istifa edip başka partiye geçeceğiz” diyerek tepkilerini gösterdiler.
ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın makamında yaklaşık bir saat süren sohbetin ardından açıklama yapması beklenen Karaosmanoğlu ve Civelek, açıklama yapmadan sessiz sedasız makam aracına binerek ilçeden ayrıldı. Destekçilerini sakinleştirmeye çalışan Cengiz Kan, “Bu saatten sonra yapacak hiçbir şey yok. Partimiz kimi uygun gördüyse onun peşinden gideceğiz. Aynı çatı altında toplanarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.
AKP BİZİM İÇİN BİTMİŞTİR Bu sözler karşısında tepki gösteren partililer; “Bizim artık Ak Parti’ye verecek oyumuz yoktur. Ne ilde ne ülkede artık Ak Parti bizim için bitmiştir. Sizin Kandıra için çok emeğiniz var. Neden aday olamadığınıza dair mantıklı bir açıklama bile yapmadılar. Temayül yoklamalarında sizin tekrar başkan olacağınız kesindi. Bizi kandırdılar. Bağımsız çıkın arkanızda olalım” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑