Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kan, esnafla dalgamı geçti?

Kandıra

13 Eylül 2012 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.790 kez okunmuştur

Kan, esnafla dalgamı geçti?
Kan, esnafla dalgamı geçti?
Kandıra da iki yılı aşkın süren alt ve üst yapı çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı. Kandıra Merkez ana caddeleri aylardır kazılmış toz toprak içerisinde esnafa ve vatandaşa isyan ettirmişti. Kandıra’nın en işlek caddelerinden biri olan Çarşı caddesine Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan çok önem verdiğini bundan dolayı Kandıra Belediye Meclis salonunda Çarşı esnafını toplayarak Çarşı caddesinin yapımı ile ilgili görüş alışverişleri yapmıştı.
Başkan Kan Çarşı caddesini granit mi istersini, Kandıra taşı mı? Cadde de kaldırım olsun mu? Gibi esnafa sorular yöneltmiş esnaf ise Kandıra’ya yakışır güzel bir malzemeden İzmit Fethiye caddesinin örneği olmasını istemişlerdi.
Başkan Kan Çarşı caddesine çok önem verdiğini belirtmesine rağmen aylarca kazılmış şekilde toz toprak içerisinde yapılmayı bekledi. Esnaf ve halk çileden çıktı. Defalarca gazete sütunlarımızda esnafın ve muhalefet partilerinin tepkilerini dile getiren yazılar yazdık. Caddeye granit veya Kandıra taşı döşenmesi beklenirken yine asfalt atıldı. Kaldırımlar ise köylerde bile kullanılmayan bir betondan yapıldı. Burası Kandıra’nın merkezi. Başkan Kan defalarca esnafı toplayarak caddeyi nasıl yapalım diye istişarelerde bulunmuştu. Fakat yine Başkan Kan birine kızmış olsa gerek ki bu caddeye hiç müdahale etmedi. Kandıra’nın arka sokaklarına ne yapılıyorsa, Kandıra’nın merkezine de o yapıldı. Başkan Kan bu Çarşı esnafını defalarca madem niye topladı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑