Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kan’dan Soytürk’e vefa

Cengiz Kan, eski belediye başkanlarından Edip Soytürk’ü Kerpe’deki evinde ziyaret ederek Kandıra’ya hizmet etmiş başkanların unutulmaması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

8 Temmuz 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.969 kez okunmuştur

Kan’dan Soytürk’e vefa
Kan’dan Soytürk’e vefa
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, geçmişte belediye başkanlığı yapmış isimleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar Mustafa Öğren ile Turan Sarı’yı ziyaret eden Cengiz Kan, 1981-1984 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yapan Edip Soytürk’ü unutmadı. Soytürk ailesinin Kerpe’deki evine konuk olan Başkan Cengiz Kan, “Edip Soytürk, ilçemize büyük hizmetleri olmuş değerli bir büyüğümüz.
SOYTÜRK ÇOK SEVİNDİ Biz geçmişteki başkanlarımızdan aldığımız bu bayrağı gelecek nesillere aktararak, ilçenin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Ayrıca halka hizmet görevini en iyi şekilde yerine getirmiş büyüklerimize ziyaretler gerçekleştirerek unutulmadıklarını göstermiş olduk” dedi. Başkan Cengiz Kan, Edip Soytürk’e Kandıra’nın simgesi olan “Kandıra bezi” hediye etti. Ziyaretten dolayı mutluluğunu dile getiren Edip Soytürk ve eşi, Başkan Kan’a sonsuz teşekkürlerini sundu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑