Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kan’dan demokrasi dersi

Partisinin yeniden aday göstermediği Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, adeta bir demokrasi dersi vererek tüm siyasi partilerin adaylarını bir araya getirdi.

22 Mart 2014 Saat: 23:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.018 kez okunmuştur

Kan’dan demokrasi dersi
Kan’dan demokrasi dersi

30 Mart yerel seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmeyen Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Kan, 5 siyasi partinin adaylarını bir araya getirdi. AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, AKP Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, CHP Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz, CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, CHP Kandıra eski İlçe Başkanı Belediye Meclis Üyesi Adayı Muzaffer Yağız, BBP Kandıra İlçe Başkanı Murat Anar ve eşi Ayla Anar, SP Kandıra İlçe Başkanı Hakan Erol, SP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı ve DP Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, Kerpe Kaptan Restaurant’taki yemekte hazır bulundu.
SİYASİ DEĞİL Belediyede müdür olarak görev yapan isimlerin de katıldığı yemekte bir konuşma yapan Kan, bu toplantıların bir gelenek haline gelmesini istediğini belirterek, “Seçim süreci son derece seviyeli, Kandıralılara yakışan bir şekilde geçildi. Bundan onur ve gurur duydum. İyi iletişim içerisinde geçen bu süreç umarım 30 Mart’tan sonra da devam eder. Bu yemek bir siyasi toplantı değil. Kandıra için, Kandıra’ya daha iyi ne yapabiliriz bunun görüş alış verişini yapmak için burada bir araya geldik” dedi. Cengiz Kan, görev süresi içinde birlikte çalıştığı tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑