Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kabotaj Bayramında Ada Turu Yok

Kefken Limanında her yıl kutlanan Kabotaj ve Denizcilik Bayramı bu yıl sadece protokolün denize çelenk bırakmasıyla sonlanacak. Ada turunu hayal eden vatandaşlar hayali bu yıl kursağında kalacak.

30 Haziran 2013 Saat: 00:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.690 kez okunmuştur

Kabotaj Bayramında Ada Turu Yok
Kabotaj Bayramında Ada Turu Yok
Kefken Liman Başkanlığından kutlanacak olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kefken Limanında gerçekleşecek. Kabotaj Bayramında bu yıl etkinlikler yer almazken saygı duruşu ve istiklal marşının ardından bir yıl önce Kefken Liman Başkanlığına atanan Ahmet Kabacı günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yapacak. Ardından protokol eşliğinde denize çelenk bırakılmasıyla program sona erecek. Her yıl farklı etkinliklere kutlanılan Kabotaj Bayramı bu yıl sadece resmi törenden ibaret olacak. Ayrıca her yıl kutlanan Kabotaj Bayramının ardından gelenek haline gelmiş Kefken Adası gezileri bu yıl yapılmayacak.
Kefken liman başkanlığının halka gönderdiği davetiyede alt köşesinde Kefken Adasına gidilemenin sebebi şu şekilde açıklanmış; “Kefken Liman Başkanlığı idari sınırları içerisinde yolcı motoru veya yolcu gemisi cinsi deniz taşıtı olmadığı için balık avlama cinsi tekneler ile (4922 sayılı denizde can ve mal koruma hakkında kanun ve ÖTV 6 seri nolu tebliğ gereği) denize çıkılma ve deniz turu yapılamayacaktır.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑