Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kabotaj Bayramı Önümüzdeki Yıl Kefken de Daha Coşkulu Kutlanacak

Kefken Liman Başkanı Ahmet Kabacı: Kefken Limanının kirli olması nedeniyle bu yıl Denizcilik ve Kabotaj bayramında yapılan etkinlerin önümüzdeki sene limanın temizlenmesiyle daha coşkulu bir şekilde yapılacağını belirtti.

3 Temmuz 2013 Saat: 21:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.782 kez okunmuştur

Kabotaj Bayramı Önümüzdeki Yıl Kefken de Daha Coşkulu Kutlanacak
Kabotaj Bayramı Önümüzdeki Yıl Kefken de Daha Coşkulu Kutlanacak

Kefken Liman Başkanı Ahmet Kabacı Denizcilik ve Kabotaj Bayramını bu yıl protokol eşliğinde kutladıklarını önümüzdeki yıl farklı etkinlikler ile kutlayacaklarını belirtti. Kefken Limanının temizlenmesiyle önümüzdeki yıl Denizcilik ve Kabotaj Bayramında tekne çekme, yüzme, ördek yakalama gibi birçok yarışmalar düzenleyerek coşkulu şekilde kutlamayı planlıyoruz. Kefken Liman Başkanlığı idari sınırları Ağva ile Karasu arası 84 km sahil şeridi sorumluluk alanımız içerisinde. Bu bölgelerde can ve mal güvenliğini sağlıyoruz. İdari sınırlarımız içerisinde 700 ruhsatlı tekne bulunuyor. Balık avlama cinsi tekneler Bağırganlı Limanında büyük çoğunluğu yer alırken Kefken Limanımızda da bulunuyor. Kefken ve Cebeci de daha çok tatilcilere ait tekneler yer alıyor. Kefken Liman Başkanlığında beş personelimizle görevimizi yürütüyoruz.
Göreve başlar başlamaz liman başkanlığında tadilat çalışmalarına ağırlık vererek binanın güzel bir görünüm kazanmasını sağladık. Şimdilerde liman başkanlığımız şık ve güzel bir görünüm kazandı. Kandıra ve Beyoğlu Belediyesi, köy muhtarlığı, sivil toplum örgütleri ve halkın destekleriyle ileriki yıllar için Kefken de farklı etkinlikler ve birbirinden güzel projelerle çalışmalarımız devam edecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑