Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İzmit İ.H.L mezunları Kandıra’da buluştu

İzmit İmam Hatip Lisesi’nin 1984/85 mezunları, Kandıra Uçbey Tepesi’nde Akdurak Mahallesi Kışla Camii İmam Hatibi Arif Veisoğlu’nun konuğu oldu

10 Ekim 2012 Saat: 20:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.350 kez okunmuştur

İzmit İ.H.L mezunları Kandıra’da buluştu
İzmit İ.H.L mezunları Kandıra’da buluştu
Kandıra Akdurak Mahallesi Kışla Camii İmam Hatibi Arif Veisoğlu, İzmit İmam Hatip Lisesi’nin 1984/85 mezunlarını Kandıra Uçbey Tepesi’nde ağırlayarak balık ziyafeti verdi. Her yıl farklı il ve ilçelerde bir araya gelerek hasret gideren 1984/85 mezunları bu yıl Veisoğlu’nun konuğu oldu. Kandıra’nın tarihi yerlerinden biri olan Uçbey Tepesi’nde bir araya gelen İzmit İmam Hatip Lisesi 1984/85 mezunları, doğa içerisinde palamut ızgarası ile dolu dolu bir gün yaşadı.
BALIK ZİYAFETİ Veisoğlu, yirmi kişilik gruba öne ilçenin önde gelen yerlerini gezdirdi. Öğle namazı sonrasında Uçbey Tepesi’ne çıkılarak buradaki yatırlar ziyaret edilerek dua edildi. Ardından palamut ziyafeti yapıldı. Kandıra’nın meşhur yoğurdu ikram edildi. Davete Derince Belediyesi eski Başkanı ve Gebze Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Haydar Bulut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler eski Müdürü Ahmet Özkaraaslan, İstanbul Üsküdar İşkur Müdürü Yaşar Efiloğlu, müfettişler, idareciler ve çeşitli kurumlarda çalışan memurlar katıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑