Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

İZGAZ, Tokgöz’ü araba sahibi yaptı

İZGAZ’ın, kuruluşunun 20. yıldönümü dolayısıyla başlattığı kampanya sonucunda çekilişle 2013 model Honda CIVIC kazanan Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz otomobilini teslim aldı

18 Ocak 2013 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.558 kez okunmuştur

İZGAZ, Tokgöz’ü araba sahibi yaptı
İZGAZ, Tokgöz’ü araba sahibi yaptı
Honda Plaza Haldız’da düzenlenen anahtar teslim törenine, İZGAZ Genel Müdürü Gilles Guegan ve Honda Plaza Haldız Genel Müdürü Müdürü Ersun Güzel’in yanı sıra, İZGAZ Genel Müdür Yardımcısı Paul Van De Heijning, İZGAZ Müşteri Hizmetleri Müdürü Güray Oruç, İZGAZ Satış Pazarlama Müdürü Matheo Tuncer, İZGAZ İletişim Sorumlusu Yasemin Arduini ve kampanya sorumlusu Berkan Erkan katıldı. Otomobil talihlisi Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz, 20 Kasım’da gerçekleşen çekiliş ile kazandığı otomobilin kendisine bir nevi Öğretmenler Günü hediyesi olduğunu ve büyük bir mutluluk yaşadığını belirtti. İlk kez gaz kullanımına geçerek çekiliş hakkı kazanan Tokgöz, doğal gazın çevreci ve konforlu bir yakıt olduğunu vurguladı.
300 Bin Abone Genel Müdür Yardımcısı Paul Van de Heijning, İZGAZ’ın 300 bin gaz kullanıcına ulaşmak üzere olduğunu ve 20 yılda pek çok başarıya imza attığını belirterek, İZGAZ’ın 20. yılını daha da anlamlı kılan böylesi büyük bir hediyeyi teslim etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Honda Plaza Haldız Genel Müdürü Ersun Güzel ise, İZGAZ ile çok başarılı bir işbirliği süreci ile güzel bir proje gerçekleştirdiklerini ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. İZGAZ’ın diğer avantajlı kampanyalarından haberdar olmak için www.izgaz-gdfsuez.com web sitesini ve facebook.com/izgazgdfsuez sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑