Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

İZGAZ’ın otomobili Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’ün

20 yaşına giren İZGAZ’ın kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve büyük ödülün otomobil olduğu çekiliş dün yapıldı.

20 Kasım 2012 Saat: 22:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.162 kez okunmuştur

İZGAZ’ın otomobili Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’ün
İZGAZ’ın otomobili Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’ün
İZGAZ’ın otomobili Kandıra ’ya 0 kilometre otomobil Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’e gitti. 20. kuruluş yıldönümünü kutlayan İZGAZ, geçtiğimiz aylarda düzenlediği basın toplantısıyla aboneleri arasında bir çekiliş düzenleyeceğini duyurmuş, büyük ödülün de sıfır kilometre bir otomobil olduğunu açıklamıştı. 15Ağustos – 15 Kasım 2012 tarihleri arasında doğal gaz faturasını banka veznesi, otomatik ödeme, ATM, banka internet şubesi, PTT şubeleri veya İZGAZ web sitesi aracılığı ile ödeyenlerin 1, kampanya tarihleri arasında meskeninde ilk defa gaz kullanımına geçen her evsel kullanıcıların ise 5 çekiliş hakkı kazandığı dev organizasyon dün yapılan çekilişle sona erdi.
KANDIRA LİSESİ MÜDÜRÜ İZGAZ’ın Plaj Yolu’nda bulunan genel merkezinde 5. Noter Başkatibi Esra Ok huzurunda yapılan çekilişte 2013 model 0 kilometre Honda CIVIC Kandıra Lisesi Müdürü Hasan Tokgöz’e çıktı. Tokgöz çekiliş esnasında salonda hazır bulunamazken, otomobilin yedek talihlisi ise Körfez li Tuğrul Boyacı oldu. Çekilişe abonelerin yanı sıra; Honda Haldız Plaza Genel Müdürü Ersun Güzel, İZGAZ Ticari Genel Müdür Yardımcısı Paul Van de Heijning, Genel Müdür Yardımcısı Dirk Van Peteghem, Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Cem Sakarya, Satış Pazarlama Müdür Matheo Tuncer ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Güray Oruç katıldı. ‘KATKI SAĞLAMAK İÇİN…’ Çekilişten sonra kısa bir konuşma yapan İZGAZ Ticari Genel Müdür Yardımcısı Paul Van de Heijning, “20 yıldır gaz şebekemizi geliştirerek, şehrimize ve çevreye katkı sağlamak için çalışıyoruz. Müşterilerimiz hizmet kalitemizden memnunlar. 20. yılımızda otomobil kampanyasında Honda gibi büyük bir marka ile işbirliği yapmış olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑