Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

İyi Parti’den Kandıralı milletvekili aday adaylığı sinyali

İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, “Kandıra’dan sevilen sayılan bir ağabeyimizin İYİ Parti saflarında milletvekili adayı olması bizleri onurlandırır. Bunun için elimden geleni yapacağım”dedi.

15 Mart 2023 Saat: 14:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.174 kez okunmuştur

İyi Parti’den Kandıralı milletvekili aday adaylığı sinyali
İyi Parti’den Kandıralı milletvekili aday adaylığı sinyali

İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, gazetemize 28'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyarette bulundu. Kandıra'nın Sesi Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile gündeme dair sohbet eden Battal, milletvekili aday adaylığı süreciyle ilgili de bazı önemli açıklamalarda bulundu.

KANDIRALI MİLLETVEKİLİ İSTİYORUZ

Kandıralı bir milletvekilinin ilçenin bekası açısından çok önemli olduğunun altını çizen Battal, “Kandıra’da her ne kadar 38 bin seçmenimiz olduğu gözükse de bizler Kocaeli’de 150 bin kişiyiz. Kandıra’dan bir milletvekili çıkması demek ilçemize hizmetin akması demek. Tabi ki diğer vekillerimiz Kandıra için makul hizmetlerde bulundular, hepsine teşekkür ediyoruz ama Kandıra’dan çıkan bir milletvekili gibi ilçemizi bilemezler. Kandıra da yaşayıp ilçenin ihtiyaçlarını ve yapılması önem arz eden yatırımları bilmesi lazım. Herşeyden önemlisi Ankara’ya gittiğimizde her daim ulaşabileceğimiz bir vekilimizin olmasını canı gönülden istiyoruz. İlçemizde sevilen sayılan bir ağabeyimizin İYİ Parti saflarında milletvekili adayı olması bizleri onurlandırır. Bunun için elimden geleni yapacağım” dedi.

İSTİFA EDENLER GERİ DÖNDÜ

İyi Parti lideri Meral Akşener’in tutumuyla ilgili de konuşan Battal, “Genel başkanımız çok tecrübeli bir siyasetçi. Altılı masaya yaptığı teklif anket yapılması ve en çok oyu alabilecek adayla yola çıkılması yönündeydi. Ancak masada farklı durumlarla karşılaşılması genel başkanımızı üzmüştür. Yapılan anlaşmaya uyulmamıştır. Bir çakmağın çakılması ile yangın çıkacak korkusuyla Kandıra ilçemizden de 41 kişi istifa etti. Daha sonra masaya çok mantıklı bir gerekçeyle döndü. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev verilecek olmasıyla Türkiye’de ayrı bir güç olduğunu gösterdiler. Bunun nezdinde bizden istifa eden 41 arkadaşımızın 26’sı geri döndü ve Akşener’in yaptığı hareketin çok doğru olduğunu gören 64 kişi de partimize üye oldu. İyi Parti’nin bittiğini düşünenler bugün çok daha güçlendiğini görecekler. Anketlerde yüzde 16’dan 14’e düşmüş görünse de inşallah önümüzdeki süreçte yüzde 20’lere ulaşacağız. Tüm üyelerimiz rahat olsun. Kandıralı bir milletvekili adayımız olacak” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
SONERAKGÜN 15.03.2023 16:44
ERCÜMENT ŞAHİN den bahsediyor sanırım yusuf kardeşimiz hayırlı olsun yakışır
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑