Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İYİ Parti’de tüm ilçe yönetimleri değişecek!

İYİ Parti’de kongreninim ardından şimdi de ilçe yönetimleri değişecek. İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur yaptığı açıklamada, “Yeni kadrolarını oluşturmak suretiyle atama yapılarak teşkilatlanmasını tamamlayacaktır” dedi

8 Mayıs 2024 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 458 kez okunmuştur

İYİ Parti’de yönetimler yeniden yapılandırılacak
İYİ Parti’de tüm ilçe yönetimleri değişecek!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, açıklamasında, “İYİ Parti olarak son olağanüstü kongremizde Türk siyasetine demokrasi dersi verdik. Birbirinden değerli adaylarımızın yarıştığı, kongrede Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden Müsavat Dervişoğlu Genel Başkan seçildi. Daha sonra ise Genel Başkanımız tarafından partimizin yeni divan heyeti belirlendi. Yeni ve güçlü kadromuzla İYİ Partimizin yeni bir yükseliş sürecine gireceğinden en ufak bir şüphemiz yok.

Bilindiği gibi 31 Mart 2023 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimleri dolayısıyla meclis üyeliği veya belediye başkan adaylığı gerekçesiyle, birçok ilçemizde ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği düzeyinde eksilmeler yaşandı. Bu doğrultuda daha evvel kongreyle göreve seçilen birçok ilçemizde; atama usulüyle görev yapmak durumunda kalındı.

Gerek seçimlerin bitmiş olması ve gerek ise partimizin olağanüstü kongrede yeni yönetiminin belirlemesiyle birlikte Kocaeli ilimizde de partimiz yeniden yapılandırılacaktır. Çayırova, Gölcük, Kartepe, Dilovası ve Körfez ilçelerimiz; ilçe başkanlarımızın adaylıkları sebebiyle “atama” yönetimler ile görevlerine devam etmekteydiler. Gebze, İzmit, Darıca ve Başiskele ilçelerimiz, kongrelerinden sonra ilçe başkanlıklarında yaşanan görev değişikliği sebebiyle yine “atama” yönetimler ile devam ediyordu.

Dolayısıyla yukarıda bahse konu olan ilçelerimizde ilçe başkanlarımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde yeni dönemde görev almayı düşünmeyen arkadaşlarımızın yerine o ilçelerde teşkilatlarımız yeniden kurulacaktır. Derince, Karamürsel ve Kandıra ilçelerimiz ise seçilmiş oldukları yönetimleriyle birlikte bu zamana kadar çalışmalarını yürüttüler. Bundan sonraki süreçte de, ilerleyen haftalarda yine devam etmek isteyen mevcut ilçe başkanlarımız yeni kadrolarını oluşturmak suretiyle atama yapılarak teşkilatlanmasını tamamlayacaktır. Sonrasında il yönetimi olarak bizlerde benzer bir çalışmanın içerisine gireceğiz.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑