Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU yüzünden site sakinlerinin tatilleri zehir oldu

Doğanbey Sitesi’nin dibine yapılan terfi istasyonu görsel kirliliğe neden olurken bir de dev jeneratör konuldu. Tatil için gelen Doğanbey Site sakinlerinin bu görüntü ve ses karşısında tatilleri zehir oldu.

21 Ağustos 2013 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.688 kez okunmuştur

İSU yüzünden site sakinlerinin tatilleri zehir oldu
İSU yüzünden site sakinlerinin tatilleri zehir oldu
Kandıra sahillerinin en büyük sorunlarından biri olan alt yapı çalışmaları tamamlandı. Pembe kayalıklara yapılan arıtma tesisi sayesinde Kandıra sahilleri mavi bayrak bile aldı. Kocaeli Büyükşehir İSU Genel Müdürlüğü’nün bu çalışması Kandıra sahillerinden ve tatilcilerden tam not alırken, bazı bölgelere yapılan terfi istasyonları çevre sakinlerini çileden çıkarttı. Kandıra Kefken Mithat Paşa Mahallesi Doğanbey Sitesi’nin önüne İSU Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu terfi istasyonu çevre halkına büyük rahatsızlık veriyor. Doğanbey Sitesi sakinleri yetkililere şu sözlerle tepki gösteriyor; “Önceki yıl sitemizin tam dibine Kocaeli İSU Genel Müdürlüğü tarafından terfi istasyonu yapıldı. Müteahhit firmaya terfi istasyonunu biraz ileri alması için defalarca söyledik. Buna rağmen sitenin tam dibine terfi istasyonu inşaatı başladı. Görüntü kirliliği oluşturan bu istasyonu yetkililere de bildirdik. O gün bizlere 15-20 cm yükseklikte olacak dedikleri terfi istasyonu metrelerce yüksek yapılarak sitenin önünü kapattı. Bu da yetmiyormuş gibi bir de dev jeneratör konuldu. Görsel kirliliğin yanında jeneratörün de sık sık çalışmasıyla tüm site sakinlerinin tatili çileye dönüştü.
Yetkililerden bu terfi istasyonunu 50 metre aşağıda ki boş bir alana alınmasını rica ve istirham ediyoruz. Aksi takdirde görsel ve ses kirliliği nedeniyle hakkımızı yasal yollarda arayacağız. Büyükşehir’in Kandıra sahillerine yaptığı hizmeti gönülden destekliyoruz fakat bu tür hizmetlerin yetkililerce denetlenip halkın huzurunun sağlanmasını Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’dan rica ve talep ediyoruz. Terfi istasyonu sitemizin önüne yapıldığından beri site sakinlerinin huzuru kalmadı. 1 aylık yaz tatilimiz bu görüntü ve ses yüzünden zehir oluyor.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑