Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU yöneticileri Namazgah Barajında bir araya geldi

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, her ay düzenlediği daire başkanları toplantısını inşaatı devam eden Kandıra Namazgah Barajı alanında yaptı.

5 Temmuz 2013 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.357 kez okunmuştur

İSU yöneticileri Namazgah Barajında bir araya geldi
İSU yöneticileri Namazgah Barajında bir araya geldi
Daire Başkanları ile inşaat alanını gezen Bayram, belirledikleri program çerçevesinde baraj inşaatının önemli bir kısmını tamamladıklarını söyledi. Toplantıya, yönetim kurulu üyeleri Dr. H.İbrahim Kahraman ve Musa Çoşkun, Genel Müdür Yardımcıları Fatih Yürük ve Alaeddin Alkaç, Hukuk Müşaviri Necmi Özen, Teftiş Kurulu Başkanı Zikri Ilgar ile Daire Başkanları katıldı.
Kurum olarak il genelinde baraj, içmesuyu ve atıksu arıtma tesisleri ile kollektör ve terfi merkezleri gibi önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Genel Müdür İlhan Bayram, yapılan çalışmaların ve verilen emeğin yerinde görülmesinin önemli olduğunu vurguladı. Daha önce ilçe müdürleri ile baraj alanında bir araya geldiklerini anlatan Genel Müdür, Daire Başkanları değerlendirme toplantılarının her ay baraj şantiye alanında yapacaklarını anlattı.
Namazgah Barajı’nın Kandıra, İzmit ve Derince ilçelerinin içmesuyu sıkıntısını gidereceğini ifade eden İSU Genel Müdürü Bayram, barajın yıl sonunda tamamlanarak su tutmaya başlaması ile bölgenin sular altında kalacağını dile getirerek,”Kurumumuzun en önemli yatırımı olan Namazgah barajı inşaatı hızla devam ediyor. Bölgenin 100 yıllık içmesuyu ihtiyacını karşılayacak olan baraj çalışmalarının önemli bir kısmı tamamlandı. Yapılan yatırımlar bir süre sonra sular altında kalacak. Kurum olarak yaptığımız çalışmaları yerinde görmek ve tarihe kayıt düşmek için baraj alanında bir araya geldik; bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz.”diye konuştu.
Baraj şantiyesinde düzenlenen değerlendirme toplantısında İSU Strateji Dairesi Başkanlığı tarafından, kurumun mayıs ayı raporu kapsamında yapılan yatırımlar ile önümüzdeki dönemde programlanan proje ve çalışmalar değerlendirildi. Ardından kurumun en büyük projesi olan Namazgah Barajı’nda inşaat ve montaj çalışmaları devam eden terfi merkezi ile baraj gövde dolgu çalışmaları yerinde gezilerek kontrol mühendisleri ile yüklenici firma yetkilileri tarafından bilgi verildi. Toplantı, baraj alanında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑