Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

“İSU Şebeke hattını bulamadı bedelini benim faturama yansıttı”

Kandıra Ahmetali Caddesi Belediye evleri karşısında 7 Emin otoparkın sahibi Saim Uslu iş yerine su aldı başına gelmeyen kalmadı.

30 Mayıs 2012 Saat: 17:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.350 kez okunmuştur

“İSU Şebeke hattını bulamadı bedelini benim faturama yansıttı”
“İSU Şebeke hattını bulamadı bedelini benim faturama yansıttı”
Kandıra sanayi esnaflarından Saim Uslu Kandıra’ya 7 emin Uslu Otopark açtı. Buraya su almak istedi. Fakat İSU Uslu’ya ilginç fatura çıkardı. Saim Uslu’nun iddiaları şu yönde. Uslu’ “ buraya su almak için Kandıra İSU Şube Müdürlüğüne müracaat ettim. İSU Yetkilileri Orhan Mahallesi Ahmetali Caddesi Belediye Evleri karşısında ki açmış olduğum otoparka gelerek ölçüm yaptılar. Daha sonra bana gerekli malzemeleri almamı söylediler. Bende 600 TL değerinde malzeme aldım.
Hemen önümden Cadde geçmesine rağmen daha uzak bir alandan su almamı tavsiye ettiler. Gerekçesini sordum, yolu kazma bedeli olarak Belediyeye para ödeyeceğimi söylediler. Bende siz bilirsiniz dedim. Daha sonra Belediyeye 100 TL yatırmamı söylediler. Şaşırdım. Hani yatırmayacaktım dedim. Önümdeki caddeden bedel ödersin diye daha ilerden bana su bağladınız dedim. İSU Yetkilileri Belediye her kazı da bu parayı talep ediyor dediler. Bende Belediyeye 100 TL’ye yakın para yatırdım. 650 TL abone parası da İSU’ya yatırdım. Suyum bağlandı. Daha sonra bana 458 TL bir fatura geldi. Şaşırdım ve İSU Şube Müdürünü aradım. Kendisi orada olmasına rağmen personeline yok dedirtirdi. Daha sonra İSU yetkililerinden birkaç kişiyle görüştüm. Hiç kullanmadığım halde bana 458 TL su faturası geldi dedim. Bana ilginç açıklamalarda bulundular.
Ana şebeke hattını bulamadıkları için yanlış kazı yapmışlar. Bundan dolayı 4 saat kepçe ücretini faturaya yansıtmışlar. İSU yetkilisi ana şebeke hattını bulamıyorsa benim suçum ne ? Bu olayın takipçisi olacağım tüm yasal haklarımı sonuna kadar arayacağım. Ben Internet üzerinden İSU Genel Müdürlüğüne şikayette bulundum. Otoparka bir su aldım hiç kullanmadan 1.800 TL gibi bir rakam karşıma çıktı. İSU’nun işi ne. Ben bunu anlayamadım. Kendi imkanlarımla ana şebeke hattından su alsaydım inanın daha çok ucuza mal ederdim. Buradan yetkililere sesleniyorum İSU olarak halka hizmet vermeye mi yoksa halkı sömürmeye mi çalışıyorlar? Yetkililerin gereğini yapmasını arz ve talep ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑