Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

İSU personeli, Kandıra yatırımlarını gezdi

İSU Genel Müdürlüğü, kurum personelinin aidiyetini artırmak için ilçelerde yapılan yatırım ve projelere teknik gezi düzenliyor.

23 Kasım 2013 Saat: 19:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.393 kez okunmuştur

İSU personeli, Kandıra yatırımlarını gezdi
İSU personeli, Kandıra yatırımlarını gezdi
Personel, Kandıra Namazgah Barajı, Dudutepe İçmesuyu ve Kandıra Merkez Atıksu Arıtma Tesisleri’ni yerinde inceledi. İSU Genel Müdürlüğü, il genelinde onlarca proje geliştirerek işletmeye aldı. Türkiye’ye örnek olan birçok proje ile altyapı problemlerini çözüme kavuşturan kurum, il genelinde 2000 civarında personel ile hizmet veriyor. Bu personelin kurum aidiyetini artırmayı amaçlayan İSU, ilçelerde yapılan yatırım ve projeler için teknik gezi düzenleniyor.
İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı organizasyonu ile yapılan gezi ve inceleme turu, ilk olarak Kandıra bölgesinde yapıldı. Kurumun çeşitli birimlerinde çalışan personelin katıldığı teknik gezide, Kandıra ve çevresinin arıtılmış içmesuyu ihtiyacını sağlayan Dudutepe İçmesuyu Arıtma Tesisi, 100 yıllık içmesuyu ihtiyacını karşılayacak ve inşaatı tamamlanma aşamasında olan Namazgah Barajı ile atıksuların arıtılarak çevre kirliliğini önüne geçilen Kandıra Merkez Atıksu Arıtma Tesisi gezildi. Diğer ilçelerdeki yatırımların da planlandığı inceleme gezileri haftanın iki günü yapılıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑