Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

İSU, kendi hatasını vatandaşa fatura ediyor

Kandıra Ahmetali Caddesi Belediye Evleri karşısındaki yediemin otoparkının sahibi Saim Uslu, iş yerine su aldı ve 650 TL yerine 1800 TL bedel ödedi

20 Kasım 2012 Saat: 17:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.924 kez okunmuştur

İSU, kendi hatasını vatandaşa fatura ediyor
İSU, kendi hatasını vatandaşa fatura ediyor
Kandıra sanayi esnaflarından Saim Uslu, ilçeye 4 ay önce yediemin otoparkı açtı. Buraya su almak istedi. Fakat İS, Uslu’ya ilginç bir fatura çıkardı. Uslu, “Buraya su almak için Kandıra İSU Şube Müdürlüğü’ne müracaat ettim. İSU yetkilileri, Orhan Mahallesi Ahmetali Caddesi Kamber Sokak üzerindeki otoparka gelerek ölçüm yaptı. Daha sonra bana gerekli malzemeleri almamı söylediler. Ben de 600 TL değerinde malzeme aldım.
800 METRE İLERDEN Hemen önümüzdeki sokaktaki su şebekesinden su alma yerine, 800 metre ileriden İSU yetkilileri bana su bağladı. Gerekçesini sordum, yolu kazma bedeli olarak belediyeye para ödeyeceğimi söylediler. Ben de siz bilirsiniz dedim. Daha sonra belediyeye 100 TL yatırmamı söylediler. Şaşırdım. Hani yatırmayacaktım dedim. Önümdeki sokaktan bedel ödersin diye daha ileriden yolu kazarak bana su bağladınız dedim. 100 TL vermemi istemeyen İSU yetkilileri bana 1800 TL ödetti.
HAKKIMI ARAYACAĞIM İSU yetkilileri bana ilginç açıklamalarda bulundular. Ana şebeke hattını bulamadıkları için yanlış kazı yapmışlar. Bundan dolayı 4 saat kepçe ücretini faturaya yansıtmışlar. İSU yetkilileri ana şebeke hattını bulamıyorsa benim suçum ne? 4 ay önce İSU şebeke hattını bulamadım diyerek 800 metre ileriden benim iş yerime su bağlamıştı ve bana 1800 TL gibi bir rakama mal olmuştu. İş yerimin 6 metre önünden geçen su şebekesini bulamayan İSU yetkilileri bugün nasıl buldu? Buradan yetkililere sesleniyorum; İSU olarak halka hizmet vermeye mi yoksa halkı sömürmeye mi çalışıyorlar? Ben hakkımı adli makamlarda sonuna kadar arayacağım” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑