Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İSU Kandıra da üstyapı çalışması yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde üstyapı çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Kandıra’da altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmaları devam ediyor.

26 Ağustos 2022 Saat: 12:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 936 kez okunmuştur

İSU Kandıra da üstyapı çalışması yapıyor
İSU Kandıra da üstyapı çalışması yapıyor

İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında Kocaeli’nin her noktasında altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kocaeli en büyük yüz ölçüm alanına sahip olan turizm merkezi Kandıra ilçesi kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanan altyapı çalışmaları sonrası kazı alanı toprak oturma süreçlerinin de tamamlanması ardından üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

ANTAPLI VE PINARLI KÖYÜNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kandıra ilçesinde 2021 yılı içerisinde başlayan ve 2022 yılında sürdürülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte üstyapı çalışmalarına hız kesmeden başlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında Kandıra Pınarlı köyünde yapılan kanalizasyon hattı ve yağmursuyu hatlarının tamamlanması ile birlikte parke serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ayrıca Antaplı Mahallesinde içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları sonrası asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

KIRSAL MAHALLELER MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU Genel Müdürlüğünün yaptığı hizmet ve yatırımlar ile kırsal mahalleler cazibe merkezleri haline getiriyor. Bu kapsamda Kandıra Antaplı ve Pınarlı Mahallelerinde üstyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla bölge halkı kaliteli ve sağlıklı altyapı ile birlikte modern bir çehreye kavuşacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑