Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

İsmail Sarıca, muhtarları ziyaret etti

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şubesi’ni ve Kandıra Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

19 Aralık 2013 Saat: 19:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.330 kez okunmuştur

İsmail Sarıca, muhtarları ziyaret etti
İsmail Sarıca, muhtarları ziyaret etti
Seçim çalışmalarına start veren ve ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, muhtarları ziyaret ederek kendisini tanıttı ve çalışmalarını anlattı. Sarıca’ya, CHP İlçe Başkanı Kenan Çapraz, eski İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, il genel meclis üyesi Recep Şenol, belediye meclis üyeleri Mehmet Tımaç ve Cüneyt Erdem de eşlik etti.
MUHTARLARA ZİYARET İlk olarak Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mevlüt Akdeniz ve dernek üyesi muhtarları ziyaret eden Sarıca, kendisini tanıtarak Kandıra için planladığı çalışmalarını anlattı. Dernek Başkanı Mevlüt Akdeniz ise Sarıca’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek kendisine başarılar diledi. Ziyaretin ardından Kandıra Muhtarlar Derneği’ne geçen Sarıca ve beraberindekiler, burada da Dernek Başkanı Yüksel Horos ve dernek üyesi muhtarlarla sohbet etti.
DAHA DİKKATLİ VE PLANLIYIZ İsmail Sarıca yaptığı konuşmasında; “Hemşerilerimiz, bizim bu işlerde daha dikkatli ve daha planlı olduğumuzu ve toplumun bütün kesimleriyle barışık bir kişi olduğumuzu biliyor. Bizde Kandıra’nın kalkınması için kısa zamanda projelerimizi gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Bu düşüncelerle ilk ziyaretlerimizi muhtarlarımızla gerçekleştiriyoruz. Daha sonra muhtarlarımızı köylerinde de ziyaret ederek halkımızın sorunlarını görüşeceğiz ve birlikte çözümler üreteceğiz. Belediyecilik hizmetini daha iyi yapacağımıza inanıyoruz ve bunun için buradayız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑